• Pregleda: 1801

Počinje ispiranje vodovodne mreže na Paliću, Radanovcu, Bikovu, u Starom Žedniku i Đurđinu

Tokom ove sedmice na teritoriji naselja Palić, Radanovac, Stari Žednik i Đurđin radnici JKP "Vodovod i kanalizacija" obavljaće više aktivnosti vezano za radove na vodovodnoj mreži u cilju poboljšanja kvaliteta pijaće vode.
Počinje ispiranje vodovodne mreže na Paliću, Radanovcu, Bikovu, u Starom Žedniku i Đurđinu

JKP "Vodovod i kanalizacija" saopštilo je da će se od utorka do četvrtka u vremenskom periodu od 8 do 14 časova obavljati sezonsko ispiranje vodovodne mreže prigradskog naselja Stari Žednik. Iz Vodovoda napominju da je prilikom radova moguća pojava zamućenja vode, kao i pada pritiska u mreži.

Takođe građani Đurđina će zbog radova na vodovodnoj mreži sutra biti bez vode od 9 do 13 časova, dok će se narednog dana (sreda) od 8 do 14 časova obavljati sezonsko ispiranje vodovodne mreže, kada je takođe moguća pojava zamućenja vode, kao i pada pritiska u mreži. U sredu će zbog radova na vodovodnoj mreži od 9 do 13 časova bez vode biti meštani Bikova

Radovi na ispiranju vodovodne mreže odvijaće se i na podružuju Palića i Radanovca, počevši od večeras pa sve do subote. Kako je rečeno u JKP "Vodovod i kanalizacija" ispiranja će se održavati pet noći za redom i to od 23,30 do 5 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.