Komentara: 0
Pregleda: 1979

Početak maja u znaku regata na Palićkom jezeru

29.04.2017. u 12:11h
Izvor: TV Subotica
Državno prvenstvo u jedrenju – Prvomajska regata, održaće se od 29. aprila do 1. maja na Palićkom jezeru. Na regati koja je podeljena u šest klasa, učestvovaće oko 120 domaćih takmičara i gosti iz Mađarske koji će se takmičiti u najjačoj klasi fin.
Početak maja u znaku regata na Palićkom jezeru

Nakon Prvomajske regate, Palićko jezero biće organizator otvoreno prvenstvo Jugoistočne Evrope (SEOK) za decu starosti do 15 godina u klasi optimist, na kojem će učestvovati preko 60 takmičara iz nekoliko zemalja regiona. Takmičenje počinje 4. a završava se 7. maja.

Jedriličarski klub Palić pored redovnih učešća na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, vredno radi na stvaranju baze novih jedriličara. Nesebičnu pomoć na tom planu pružaju im i nekadašnji takmičari koji su se uključili u rad sa mlađim kategorijama, i koji imaju priliku da ih uče pomoću nove opreme u koju je klub nedavno investirao.

- Sa punim elanom počinjemo školu jedrenja ove godine. Očekujemo decu od 7 do 15 godina, za koje smo obezbedili besplatnu školu jedrenja. U toku raspusta, treninzi će biti svakodnevni, a za vreme trajanja školskih obaveza, treninge ćemo organizovati vikendom. - izjavio je Atila Dubičanac, predsednik JK "Palić"

Početak maja u znaku regata na Palićkom jezeru

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1979
Povezane teme

regata palić

jedriličarski klub palić

jedriličarstvo

jedriličarska regata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.