Komentara: 10
Pregleda: 6510

Počeo Sajam za decu u hotelu Galleria

24.05.2013. u 14:57h
Izvor: RTV City
U Atrijumu hotelsko-kongresnog kompleksa Galleria, danas je pod pokroviteljstvom Grada,a u organizaciji nevladine organizacije KulturaS otvoren prvi Sajam za decu. Sajam traje danas i sutra do 20h, a naši najmlađi sugrađani imaju mogućnost da se druže, učestvuju u raznim kreativnim radionicama i sportskim aktivnostima, ali i da se upoznaju sa radom Policije, Hitne pomoći i Vatrogasaca.
Počeo Sajam za decu u hotelu Galleria

Sajam za decu u našem gradu se organizuje po prvi put, i zamišljen je kao nastavak KulturaS-ovih akcija za najmlađe sa akcentom na porodicu, kao osnovnu sociološku grupu. Danas i sutra deca imaju mogućnost da učestvuju u raznim kreativnim radionicama i sportskim aktivnostima.

Sajmu se odazvao veliki broj subotičkih firmi, koje su na štandovima izložile svoj proizvode i usluge. U saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, Sektor za vanredne situacije, Policija i Hitna pomoć prezentovali su svoja vozila, a deca su mogla i da se upoznaju sa njihovim radom.
Sajam se do sutra održava u Atrijumu hotela Galleria. U ovom hotelsko-kongresnom kompleksu ističu da su oduvek podržavali akcije namenjene našim najmlađim sugrađanima.

Na Sajmu su prisutni i subotički sportski klubovi, sve sa ciljem promocije sporta kao zdravog načina života. Mališanima će biti prezentovani sportovi kao što su fudbal, džudo, boks, stoni tenis, i mnogi drugi.

Počeo Sajam za decu u hotelu Galleria

Pored sporta i zabave, roditelji će svoje mališane moći potpuno besplatno da povedu na pregled kod lekara Kuće zdravlja, koja je za ovu priliku postavila svoj štand i omogućila deci i roditeljima da dobiju korisne savete u cilju prevencije i zaštite od sunca, urade alergo testove, izmere krvni pritisak, i da se konsultuju sa lekarima specijalistima.

Program Sajma za decu:

Petak, 24. maj:

  • 10 - 12 časova: SuTeam škola sporta (ispred ulaza u Galleria centar)
  • 10 - 12 časova: Deca sa posebnim potrebama (Atrium)
  • 10 - 20 časova: Policija, Hitna pomoć i Vatrogasna četa (Ulica Vase Stajića)
  • 10 - 20 časova: FK Spartak Zlatibor voda (Atrium)
  • 10 - 20 časova: Wiener radionica (Atrium)
  • 16 - 17 časova: Bokserski klub "Spartak" (Atrium)
  • 16 - 18 časova: SuTeam škola sporta (ispred ulaza u Galleria centar)
  • 17 časova - Balet (Atrium)
  • 18 časova - Zvezde Granda i Poco Loco bend  (ispred ulaza u Galleria centar)

Subota, 25. maj:

  • 10 - 14 časova: Džudo klub Spartak (Atrium)
  • 10 - 20 časova: Policija, Hitna pomoć i Vatrogasna četa (Ulica Vase Stajića)
  • 10 - 20 časova: FK "Spartak Zlatibor voda" (Atrium)
  • 10 - 20 časova: Wiener radionica (Atrium)
  • 14 - 15:30 časova: Hacio Kai klub, samoodbrana (Atrium)
Izvor: RTV City

Sajam za decu (2. dan)

Sajam za decu (2. dan) Sajam za decu (2. dan) Sajam za decu (2. dan) Sajam za decu (2. dan) Sajam za decu (2. dan) Sajam za decu (2. dan) Sajam za decu (2. dan) Sajam za decu (2. dan)
Pogledaj ostale fotografije

Subotički Sajam za decu

Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu
Pogledaj ostale fotografije

KZN povodom Subotičkog sajma za decu

KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu
Pogledaj ostale fotografije

Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić

Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 6510

Povezana vest

Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

sajam za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.