Komentara: 17
Pregleda: 5329

Počelo saniranje neasfaltiranih ulica

13.04.2012. u 16:42h
Izvor: RTV Yueco
Počeli su radovi na ravnanju i saniraranju ulica u prigradskim naseljima. U Direkciji za izgradnju grada kažu da su za ovaj posao izdvojili 10 miliona dinara za ove radove. Izvođač radova je kompanija Komgrad.
Počelo saniranje neasfaltiranih ulica

U mesnim zajednicama Željezničko naselje, Zorka i Peščara ulice koje nisu asfaltiranje biće izravnane i nasute tucanikom. U pitanju su ulice koje se nalaze u rubnim naseljima i u proteklom periodu su zapostavljene.

U Direkciji za izgradnju grada objašnjavaju da je završena javna nabavka i da je najbolju ponudu dalo preduzeće “Komgrad”. Najkritičnije ulice će biti nasute tucanikom, a ostale će se sanirati.

U planu je da se sanira ukupno 14.000 metara kvadratnih. Pored ovih radova u toku je realizacija programa asfaltiranja 24 pozicije u gradu u vrednosti od 118 miliona dinara, a uskoro kreću radovi i na uređenju atarskih puteva.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 17
Pregleda: 5329
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

komgrad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.