• Pregleda: 2044

Počelo očitavanje vodomera

JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica obaveštava potrošače u gradu i prigradskim naseljima da je aprilsko očitavanje vodomera u domaćinstvima počelo u sredu 15. aprila i trajaće do četvrtka 23. aprila 2014. godine.
Počelo očitavanje vodomera

JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica ima obavezu da očitava vodomere u domaćinstvima koja pripadaju kategoriji potrošača široke potrošnje. Očitavanje vodomera obavlja se u skladu sa Pravilnikom o očitavanju vodomera.

Ukoliko se neko od potrošača za vreme očitavanja ne bude nalazio na adresi lokacije vodomera, može sam očitati stanje na vodomeru i isto prijaviti u JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica, radnim danima, lično ili putem telefona broj 0800-000-024. Ovaj broj je besplatan za potrošače, a dostupan je svakim radnim danom od 07 do 15 sati i za sve druge vrste informacija, a potrošači ga mogu pozvati sa područja fiksne telefonije 024.

Evidentirano stanje sa vodomera odnosiće se na obračun utroška vode, kao i na usluge odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda za period od 7 meseci, odnosno za period oktobar 2014./april 2015.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
pista Odgovori
Samo da se ne primeni vec dobro uvezbani scenari. Stanje ocitano 23.04.2015. a poskupljenje vazi od 01.04.2015.
Uzgred i molba ovoj CENJENOJ firmi da na teren posalju pismene i obucene ljde, koji ce uzgred biti pomalo domacinski lepo vaspitani.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.