Komentara: 6
Pregleda: 2679
Foto

Počelo drugo polugodište za srednjoškolce, osnovci na raspustu još nedelju dana

09.01.2023. u 15:44h
Izvor: Subotica.com
Nakon zimskog raspusta, koji je za đake u Vojvodini počeo 24. decembra, srednjoškolci su ponovo seli u školske klupe. Učenici osnovnih škola na raspustu će biti do ponedeljka, 16. januara.
Počelo drugo polugodište za srednjoškolce, osnovci na raspustu još nedelju dana

Učenici Tehničke škole "Ivan Sarić", Nevena Jelenović i Nikola Jovanović praznike su proveli u krugu porodice. Tokom raspusta uživali su i u druženju sa prijateljima, a povratak školskim obavezama im ne pada teško.Počelo drugo polugodište za srednjoškolce, osnovci na raspustu još nedelju danaŽao mi je što je raspust tako kratko trajao, jer nisam uspeo da uradim sve ono što sam planirao. U svakom slučaju lepo sam se proveo tokom praznika, uživao sam sa porodicom i prijateljima. Takođe, zimski raspust sam iskoristio da pročitam neku literaturu koja me jako interesuje - objašnjava Nikola - Božić sam provela u krugu porodice, a Novu godinu sam dočekala sa prijateljima u Novom Sadu i bilo je nezaboravno. Sada, kada je počela škola, "zagrejaću stolicu" kako bih ostvarila što bolji opšti uspeh na kraju školske godine. Tokom ovog polugodišta krećem i sa časovima vožnje. Tome se jako radujem - nadovezuje se Nevena.Počelo drugo polugodište za srednjoškolce, osnovci na raspustu još nedelju danaSve đake već narednog meseca očekuje kratak raspust za Dan državnosti Republike Srbije, koji počinje 15. februara, a učenici će se u škole vratiti u ponedeljak, 20. februara. Od 7. do 17. aprila đaci će biti na prolećnom raspustu. 

- Za srednjoškolce završnih razreda stručnih škola, školska godina se završava 30. maja, a đaci nižih razreda srednjih škola u klupama će biti do 20. juna - objašnjava Nataša Pavlović, pedagog u Tehničkoj školi "Ivan Sarić" - Probna Državna matura zakazana je za 30. maj, 1. i 2. jun.

Počelo drugo polugodište za srednjoškolce, osnovci na raspustu još nedelju dana

 

Izvor: Subotica.com
Početak drugog polugodišta u Tehničkoj školi "Ivan Sarić" Početak drugog polugodišta u Tehničkoj školi "Ivan Sarić" Početak drugog polugodišta u Tehničkoj školi "Ivan Sarić" Početak drugog polugodišta u Tehničkoj školi "Ivan Sarić" Početak drugog polugodišta u Tehničkoj školi "Ivan Sarić" Početak drugog polugodišta u Tehničkoj školi "Ivan Sarić" Početak drugog polugodišta u Tehničkoj školi "Ivan Sarić" Početak drugog polugodišta u Tehničkoj školi "Ivan Sarić"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 2679
Povezane teme

srednjoškolci

tehnička škola ivan sarić

drugo polugodište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.