Komentara: 4
Pregleda: 5248

Počelo asfaltiranje ulica u Subotici

21.04.2011. u 00:25h
Izvor: RTV Yueco
Počelo asfaltiranje ulica u Subotici

Počeli su radovi na asfaltiranju ulica 51. divizije, Pokreta nesvrstanih i Erdutske. Gradonačelnik Subotice je obišao radove i rekao da je zadovoljan što su počela da se realizuju tri programa za asfaltiranje ulica. Ukupna vrednost radova je 280 miliona dinara.

Stanovnici ulice 51. divizije i okolnih su zadovoljni što im se ulica proširuje i što će dobiti asfalt. Međutim, pojedini stanovnici smatraju da je prvo trebalo da se uvede kanalizacija, pa tek onda da se ulica asfaltira.

Ugao ulica Partizanskih baza i 51. Divizije je deonica duga 1250 metara zajedno sa krakom od 50 m prema Kireškoj ulici. Širina ulice iznosi sedam metara, a kraka pet. Ugovorena vrednost radova je 31.milion dinara bez poreza na dodatu vrednost.

Gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić prilikom obilaska gradilišta rekao je da je zadovoljan radovima. U planu je asfaltiranje 37 ulica koje finansira Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine. Izvođač radova je Alpina, a podizvođač preduzeće “Komgrad”.

Erdutska ulica u naselju Zorka je dužine 990 metara i širine pet. Vrednost radova iznosi 15 miliona dinara bez pdv-a, dok u radovi u ulici Pokret Nasvrstanih staju 10 miliona dinara.

Rok za asfaltiranje po ulici iznosi u proseku do 20 dana od prijave radova na gradilištu. Asfaltiraju se ulice po programu od 150 miliona dinara, 50 i 80 miliona dinara, koje finansira pokrajinski Fond za kapitalna ulaganja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 5248
Povezane teme

Saša Vučinić

Josip Kovač Striko

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

Asflatiranje 51. divizije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.