Komentara: 9
Pregleda: 3602

Počeli radovi na uređenju kolovoza u Čantaviru

09.06.2020. u 11:37h
Izvor: subotica.rs
Ulica Drugi vinogradi u Čantaviru uređuje se nasipanjem drobljenog kamena (tucanika), u dužini od 1,1 kilometar i širini od 4 metra.
Počeli radovi na uređenju kolovoza u Čantaviru

Uređenjem ovog kolovoza obezbediće se ne samo adekvatan prilaz svih stanovnika ove ulice do svojih kuća, nego i povezivanje sa ulicama u kojima živi stanovništvo koje se pretežno bavi poljoprivredom, koristeći tešku mehanizaciju.

Počeli radovi na uređenju kolovoza u ČantaviruRadove je tokom jučerašnjeg dana obišao gradonačelnik Bogdan Laban sa saradnicima, koji je istakao da će se po završetku radova obezbediti bolji uslovi za odvijanje saobraćaja u ovom delu naselja.

- Završiće se svi projekti koji su u toku ili su započeli novi, a sve na korist naših građana. Već danas krećemo u realizaciju jedne takve aktivnosti kojom rešavamo raniji problem u vezi sa putnom infrastrukturom Čantavira - rekao je Laban, dodajući da je prijatno iznenađen srdačnim dočekom u Čantaviru.

Počeli radovi na uređenju kolovoza u Čantaviru

- Lokalna samouprava je još jednom pokazala da ima sluha za potrebe stanovnika ove mesne zajednice - naveli su meštani Čantavira, koji su u razgovoru sa gradonačelnikom govorili o problemima u svojoj mesnoj zajednici, uglavnom u vezi sa komunalnom infrastrukturom.

Izvor: subotica.rs
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3602
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.