Komentara: 9
Pregleda: 3019

Počeli radovi na uređenju kolovoza u Čantaviru

09.06.2020. u 09:37h
Izvor: Subotica.rs
Ulica Drugi vinogradi u Čantaviru uređuje se nasipanjem drobljenog kamena (tucanika), u dužini od 1,1 kilometar i širini od 4 metra.
Počeli radovi na uređenju kolovoza u Čantaviru

Uređenjem ovog kolovoza obezbediće se ne samo adekvatan prilaz svih stanovnika ove ulice do svojih kuća, nego i povezivanje sa ulicama u kojima živi stanovništvo koje se pretežno bavi poljoprivredom, koristeći tešku mehanizaciju.

Radove je tokom jučerašnjeg dana obišao gradonačelnik Bogdan Laban sa saradnicima, koji je istakao da će se po završetku radova obezbediti bolji uslovi za odvijanje saobraćaja u ovom delu naselja.

- Završiće se svi projekti koji su u toku ili su započeli novi, a sve na korist naših građana. Već danas krećemo u realizaciju jedne takve aktivnosti kojom rešavamo raniji problem u vezi sa putnom infrastrukturom Čantavira - rekao je Laban, dodajući da je prijatno iznenađen srdačnim dočekom u Čantaviru.

- Lokalna samouprava je još jednom pokazala da ima sluha za potrebe stanovnika ove mesne zajednice - naveli su meštani Čantavira, koji su u razgovoru sa gradonačelnikom govorili o problemima u svojoj mesnoj zajednici, uglavnom u vezi sa komunalnom infrastrukturom.

Izvor: Subotica.rs
Postavljeno pre 4 meseca i 3 nedelje
Komentara: 9
Pregleda: 3019
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.