Komentara: 43
Pregleda: 7634

Počeli „Građevinijada“ i „StudFest“

13.05.2022. u 15:05h
Izvor: Subotica.com
Na Paliću juče je počela 47. „Građevinijada“, tradicionalni skup studenata građevinskih fakulteta iz Srbije i regiona. Istovremeno, u Subotici počeo je „StudFest“, muzički festival, koji će ugostiti poznate domaće i strane izvođače elektronske i rok muzike.
Počeli „Građevinijada“ i „StudFest“

Defileom oko osam stotina učesnika, na peščanoj plaži na Paliću ozvaničen je početak “Građevinijade”, koja se prvi put održava u našem gradu.

- Domaćin je Građevinski fakultet iz Subotice a tu su i student iz Niša, Beograda, Novog Sada, Kraljeva, Rijeke, Splita, Podgorice, Ljubljane, Sofije... Oni će narednih dana odmeriti snage u sportskim nadmetanjima, “Igrama bez granica”, kvizu znanja… - kažu organizatori. – Uveče se nastavlja program i žurke na “StudFestu”.

Počeli „Građevinijada“ i „StudFest“

“Građevinijada” se održava posle dvogodišnje pauze, te dobro raspoloženje studenata nije izostalo.

 - Ovo je jedan događaj kome se svi radujemo i koji okuplja student iz bivše Jugoslavije i šire. Svi bi trebalo da osete čari ovakvih skupova. Nas je došlo 30  u ekipi i verujemo da će biti super druženje – kaže Miloš Roganović, predstavnik studenata Građevinskog fakulteta u Podgorici.

Počeli „Građevinijada“ i „StudFest“

Na prostoru Druge kasarne počeo je "StudFest" koji će okupiti u brojna poznata imena, kao što su Anrew Meller, Nico Moreno, Raffa FL, Somewhen i Xenia, a pored njih nasupiće i live izvođači, odnosno Fox, Surreal, Tam, Micka Lifka, kao i rock sastavi Odliv mozgova i Ritam Sex-I-Ja (RHCP tribute band). Takođe, nisu izostavljene ni popularne studentske žurke, te će svi  ljubitelji plesa i malo drugačijeg muzičkog koncepta uživati u poznatoj Dragi Bravo žurci i na različitim tematskim žurkama koje će predvoditi DJ Drtila, DJ Radak i mnogi drugi.

Izvor: Subotica.com
Građevinijada - Žurka dobrodošlice Građevinijada - Žurka dobrodošlice Građevinijada - Žurka dobrodošlice Građevinijada - Žurka dobrodošlice Građevinijada - Žurka dobrodošlice Građevinijada - Žurka dobrodošlice Građevinijada - Žurka dobrodošlice Građevinijada - Žurka dobrodošlice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 43
Pregleda: 7634
Povezane teme

festival subotica

studenti subotica

građevinski fakultet

građevinijada 2022

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.