• Pregleda: 4519

Počele kontrole nelegalno priključenih korisnika mreže vodovoda i kanalizacije

Nakon isteka roka za legalizaciju priključaka na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, u toku je kontrola stanja na terenu. Kontrolom je obuhvaćena celokupna teritorija grada Subotice i okolnih naselja.
Počele kontrole nelegalno priključenih korisnika mreže vodovoda i kanalizacije

U raznim delovima grada ekipe JKP "Vodovod i kanalizacija" su registrovale jedan broj domaćinstava sa nelegalnim priključcima, čiji korisnici nisu iskoristili priliku da po povoljnim uslovima izvrše legalizaciju priključaka. Za te građane povoljni uslovi više ne važe i njima će, kako navode iz "Vodovoda", ovih dana biti dostavljeni pozivi da, ukoliko podnesu potrebnu dokumentaciju, legalizuju svoje priključke po dvostrukoj ceni i bez mogućnosti plaćanja na rate. U protivnom će biti isključeni sa sistema javne vodovodne ili kanalizacione mreže.

Standardne cene novih i legalizacije nelegalnih priključenja iznose 31.286,34 dinara na vodovodnu mrežu, odnosno 27.021,38 dinara na kanalizacionu mrežu.

Zahtevi i ugovaranje priključenja, odnosno legalizacije priključenja, mogu se obaviti svakog radnog dana od 7 do 15 časova na šalteru 6 u JKP "Vodovod i kanalizacija". Informacije o potrebnoj dokumentaciji koja se prilaže uz zahtev mogu se dobiti radnim danima od 7-15 časova pozivom na besplatnu telefonsku liniju Službe za odnose sa potrošačima (0800-000-024) ili na sajtu preduzeća.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
dileja Odgovori
Baš su im gadno zapretili!!! Do sada su ih molili da se sami prijave i to po povoljnijim cenama a sada "AKO IH NAĐU" da će platiti po redovnoj ceni.
Nekoga je ovde trebalo odavno SMENITI što se to do sada tolerisalo.
Мачак
Bas Vam je dobar nick,svi mi smo dileje po ovima. Ja tu cenu platio davnih dana i to sam dobrovoljno trazio prikljucak i placao citavo vreme odvod dovod i sve ostalo. Oni se sami nakacili i godinama decenijama nisu nista placali. I ko je sad dileja?
Nikoleta Odgovori
I mi smo se nedavno javili da bih smo se prikljucili na kanalozaciju,u vodovodu su isto nama rekli cenu da ce biti 27000 dinara,mada kad smo sve napravili u kuci i čekali njih da izađu mesec ipo,da vide i da izmere i onda je rečeno da iznos ne moze da bude vise! I nakon toga smo dobili predracun za 61796,53! Pa smo pitali zasto dajete pogresne informacije?! Na to nazalost nismo dobili odgovor!
Milan
Nikoleta,
Shvatite da zivite u jos vecoj lopovskoj drzavi samo na finiji nacin nego u vreme DS-a prvo pravda kao se tera i red a onda jadan narod poveruje i opusti se a oni kao hijene na mrtav plen uzimajte ljudi dok smo na vlasti da ne odosemo praznih dzepova ne bih bilo u redu.Naravno glavna tema zaposljavanje i samo zaposljavanje a narod na kraju meseca za kiflu ako ostane vrlo dobro je.
Pajo
Tri kvadrata asvalta!
Flash Odgovori
Proverite diplomu nadleznom za kontrolu!!!
Milan Odgovori
Lopovska drzava zvana Srbija,samo se zove drzava radi reda.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.