Komentara: 7
Pregleda: 5061

Počele kontrole nelegalno priključenih korisnika mreže vodovoda i kanalizacije

21.08.2017. u 15:30h
Izvor: Subotica.com
Nakon isteka roka za legalizaciju priključaka na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, u toku je kontrola stanja na terenu. Kontrolom je obuhvaćena celokupna teritorija grada Subotice i okolnih naselja.
Počele kontrole nelegalno priključenih korisnika mreže vodovoda i kanalizacije

U raznim delovima grada ekipe JKP "Vodovod i kanalizacija" su registrovale jedan broj domaćinstava sa nelegalnim priključcima, čiji korisnici nisu iskoristili priliku da po povoljnim uslovima izvrše legalizaciju priključaka. Za te građane povoljni uslovi više ne važe i njima će, kako navode iz "Vodovoda", ovih dana biti dostavljeni pozivi da, ukoliko podnesu potrebnu dokumentaciju, legalizuju svoje priključke po dvostrukoj ceni i bez mogućnosti plaćanja na rate. U protivnom će biti isključeni sa sistema javne vodovodne ili kanalizacione mreže.

Standardne cene novih i legalizacije nelegalnih priključenja iznose 31.286,34 dinara na vodovodnu mrežu, odnosno 27.021,38 dinara na kanalizacionu mrežu.

Zahtevi i ugovaranje priključenja, odnosno legalizacije priključenja, mogu se obaviti svakog radnog dana od 7 do 15 časova na šalteru 6 u JKP "Vodovod i kanalizacija". Informacije o potrebnoj dokumentaciji koja se prilaže uz zahtev mogu se dobiti radnim danima od 7-15 časova pozivom na besplatnu telefonsku liniju Službe za odnose sa potrošačima (0800-000-024) ili na sajtu preduzeća.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 5061
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

uvođenje kanalizacije i vodovoda

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

vodovodna mreža

priključenje na vodovodnu mrežu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.