Komentara: 11
Pregleda: 3112

Počela popravka udarnih rupa

14.03.2018. u 19:00h
Izvor: TV Subotica
Zimske nepogode i ove godine oštetile su kolovoze, zbog čega je Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje počelo sa popravkom udarnih rupa, i to čim su se otopili led i sneg.
Počela popravka udarnih rupa

Krpljenje udarnih rupa na Krađorđevom putu počelo je danas i trajaće nekoliko dana, a radove izvodi kompanija „Vojput“.

Uporedno sa tim radovima, teku popravke i na drugim putevima i to na osnovu prijava građana, komunalnih službi i inspekcije. Prema rečima nadležnih u Javnom preduzeću za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, kao i svake godine, od posledica snega, leda i vode otvorio se veliki broj udarnih rupa, koje zahtevaju hitnu sanaciju.

- Krpi se sve vreme otkad je uklonjen sneg. Radi se po prioritetima, odnosno prvo se rade ulice koje su opterećene linijama javnog gradskog prevoza, a zatim se prelazi na manje opterećene ulice. U narednih mesec i po dana počeće ozbiljnija popravka na lokalnim putevima. Trenutno su u toku javne nabavke i po njihovom okončanju otpočeće radovi - kaže Ognjen Golubović, inženjer na održavanju puteva.

Počela popravka udarnih rupa

Ove godine za sanaciju udarnih rupa opredeljeno je dva miliona dinara i to su mere privremene zaštite, odnosno za najurgentnije popravke.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 11
Pregleda: 3112
Povezane teme

radovi na putevima

rupe na putevima

saniranje puteva

javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.