• Pregleda: 2986

Počela nasumična kontrola tačnosti očitavanja vodomera

JKP ''Vodovod i kanalizacija'' Subotica, obaveštava sve potrošače da će u periodu od 5. do 12. avgusta ovo preduzeće vršiti kontrolu tačnosti očitavanja vodomera po principu slučajnog uzorka.
Počela nasumična kontrola tačnosti očitavanja vodomera

Cilj kontrole tačnosti očitavanja vodomera jeste dobijanje informacija o mogućim problemima tehničke prirode i drugih problema.

Kako bi kontrola bila uspešno obavljena i postigla očekivane efekte molimo sve građane da obezbede tehničke preduslove.

Kontrolori imaju kod sebe identifikaciju i ovlašćenja od strane preduzeća, s kojim potvrđuju cilj posete.

.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

8
nenad Odgovori
Ej, a šta kažete da kod mene u zgradu uvedete te vodomere po stanovima, pa da očitavate koliko hoćete? Molimo vas već godinama da platimo ono što potrošimo, a vas očigledno zabole.
brate Odgovori
bolje da kontrolisete kvalitet vode!!!!
pajo Odgovori
Je nikad nisam video nikoga da ocitava vodomere u kucama sa ovakvim uredjajima.?Zar vodovod ima ovakvo nesto?Mora da su milione kostali kursevi radnika?:-)
borat Odgovori
Bolje da prekontrolisete one u van gradskim naseljima koji se :-) :-) :-) na ocigled napajaju bez merenja:-) A sto se tice ocitavanja ocitava i kurta i murta:-)
x factory Odgovori
I ja mislim da je neophodna kontrola vode videli smo u pistaljki kako izgleda suboticka voda.
exsex Odgovori
A ko kontrolise, dali moj sat meri tacnu kubikazu? Navodno oni to rade, a sam sebe nece otkrit, to je isto kad neko ukrade novac iz firme, a on sam kontrolise da li je sve na broju.
pajo Odgovori
Exsex:-)
Kada bi to bilo tako kako ti navodis onda nebi bilo 60 posto reklamacija bilo u korist potrosaca!
tetka Odgovori
Oni sopstvenim ljudima koje plaćaju za očitavanje ne veruju ili šta? Ili je ovo potrebno radi upo[ljavanja vi[ka radne snage u ovom JP.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.