Komentara: 0
Pregleda: 2545

Pobeda rukometaša Spartaka protiv kruševačkog Napretka (32:30)

16.02.2014. u 00:01h
Izvor: Subotica.com
U meču 16. kola rukometne Superlige Spartak Vojput savladao je pred domaćom publikom kruševački Napredak rezultatom 32:30 (16:18) i napredovao na petu poziciju na tabeli. U narednom kolu Spartak gostuje u Velikoj Plani ekipi Morave.
Pobeda rukometaša Spartaka protiv kruševačkog Napretka (32:30)

Rukometaši Spartaka sastali su se večeras sa ekipom iz donjeg dela tabele, sa kruševačkim Napretkom i posle vrlo uzbudljivih 60 minta igre u utakmici punoj preokreta priveli meč kraju u svoju korist, iako je gost vodio na poluvremenu sa dva gola razlike.

U ekipi Spartaka po 6 golova su postigli Jelić i Kovačević, Knežević je postigao 5, dok je 4 postigao Distol. U gostujućoj ekipi najdominantniji strelac je bio Županjac sa 12 golova, dok je prvi sledeći - Zubić postigao 5.

Utakmicu u Hali sportova u Subotici prisustvovalo je oko 1.000 gledalaca, a obeležen je i jubilej u kojem je kapiten Spartaka, Petar Papić zaigrao svoju dvestotu utakmicu za subotičkog superligaša.

RK "Spartak" je ovom pobedom napredovao za jedno mesto i sada se nalazi na 6. mestu sa osam pobeda, šest poraza i dva meča koja su završena podelom bodova.

Sledeće nedelje Spartak putuje u Veliku Planu na teren ekipe Morave.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2545
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.