Komentara: 1
Pregleda: 3048

Pobeda fudbalera Bačke 1901 za kraj polusezone

22.11.2014. u 23:02h
Izvor: Subotica.com
U poslednjoj utakmici prvog dela sezone fudbaleri Bačke 1901 savladali su na svom terenu PIK Prigrevicu sa minimalnih, ali dovoljnih 1:0. Strelac je bio kapiten Radosavljev u poslednjoj četvrtini meča.
Pobeda fudbalera Bačke 1901 za kraj polusezone

Subotički crveno-beli, nakon problematičnih igara tokom prvenstva, sjajno su završili polusezonu. U poslednja tri kola ostvarili su tri pobede, ovu poslednju nešto teže nego što se očekivalo, ali sasvim zasluženo. Gosti iz Prigrevice, u prvih 45 minuta dobro su parirali domaćinu, ali u nastavku utakmice, jednostavno su bili posmatrači na terenu.

Bačka je već u 4. minutu imala dobru priliku, nakon kombinacije Ljubenovića i kapitena Radosavljeva, lopta je završila u gol-autu. U 10. su i gosti preko Mirosavljeva pripretili, ali se u ovom periodu igre rezultat od samog početka nije menjao.

U nastavku utakmice, Bačka rešena da pobedi, zaigrala je mnogo agresivnije, u polju bila daleko opasnija, ali su fudbaleri crveno-belih pokazali maksimalnu dekoncentrisanost u samoj završnici. Ipak, u 75. minutu smo videli brz prodor Kiša po desnoj strani, na njega je nepropisno startovao Makar u kaznenom prostoru Prigrevice, a vrlo dobri sudija Jocović bez dvoumljenja je pokazao na belu tačku. Siguran iz penala bio je kapiten Radosavljev.

BAČKA 1901 – PIK PRIGREVICA 1:0 (0:0)
Strelac: Radosavljev 76. minut (11m)

Stadion kraj somborske kapije   Gledalaca: oko 150  Sudija: M. Jocović (Vrbas)

ŽK: Damjanović (Bačka) Ćuća, Mandić, Josović, Makar, Studen, Stojšić (PIK)
CK: Stojšić (nakon utakmice)

Bačka 1901: Gorjanac, Kiš, Savović, Svitić, Ušumović, Panić, Puhalak, Ljubenović, Radosavljev, Maksimović (Matijašević), Matić, Damjanović

PIK Prigrevica: Studen, Major, Makar, Čupić, Ćuća, Perović, Josović (Divjak), Petković (Stojšić), Mitrović (Griva), Mandić, Mirosavljev

Tabela Srpske lige, grupa "Vojvodina"

Pobeda fudbalera Bačke 1901 za kraj polusezone

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3048
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.