• Pregleda: 4383

Po 30 godina zatvora za teško ubistvo

Po 30 godina zatvora za teško ubistvo

Osman S., Bela D. i Milan P. su osuđeni na pojedinačne kazne od po 30 godina zatvora zbog dva krivična dela teško ubistvo prema oštećenima pokojnima Olgi K. (71) i Julki P. (84). Nepravosnažnu presudu je donelo Veće petorice Višeg sud u Subotici.

U saopštenju Višeg suda se navodi da su osuđeni starice koje su dalje rođake okrivljenih, a za koje su okrivljeni smatrali da imaju novca od prodaje kuće u Crvenki opljačkali i pretukli pretukli u noći između 22. i 23.09.2008. godine, od kojih povreda je Olga preminula na licu mesta, a Julka nakon 20 dana u subotičkoj bolnici.

Prema okrivljenima je produžen pritvor do pravosnažnosti presude. Suđenje su pratile velike mere obezbeđenja, jer su porodice okrivljenih zavađene i krive jedni druge za izvršenje predmetnih krivičnih dela, piše u saopštenju.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
gari Odgovori
E super kazna iako je i ona mala, ali je po zakonu realna, ali ne pre 30 godina napolje iz ćorke!
mile Odgovori
uvesti smrtnu kaznu pod hitno!na streljanje da se osude !sta je 30 godina zatvora ?nekakava sala?
daca Odgovori
Ma super, kazna odgovara delu , i kraj. Medjutim, njima je to odlicno jer su klosari i sada imaju dozivotni hotelski smestaj-badava !
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.