Komentara: 5
Pregleda: 12058

Pljačkao kuće za vreme policijskog časa

23.04.2020. u 17:26h
Izvor: Subotica.com
Subotička policija uhapsila je 39-godišnjeg Subotičanina zbog sumnje da je izvršio dva razbojništva, razbojništvo u pokušaju i tešku krađu u pokušaju. Osumnjičeni je zadržan, tereti se za više krivičnih dela, a i kažnjen je prekršajno zbog kršenja policijskog časa.
Pljačkao kuće za vreme policijskog časa

Sumnja se da je S. Đ. u dve kuće, uz pretnju nožem, oteo žrtvama novac, mobilni telefon i zlatni nakit, kao i da je za vreme zabrane kretanja, ušao u kuću koja je bila otključana, napao vlasnika i, preteći mu nožem, tražio novac, kao i da je  ciglom razbio prozor druge kuće iz koje ništa nije odneo.

Prilikom hapšenja kod osumnjičenog policija je pronašla tablete sa liste psihoaktivnih supstanci pa se sumnjiči i za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Zbog svega za šta se tereti Subotičaninu je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, a istovremeno kažnjen je prekršajno sa 50.000 dinara za kršenje policijskog časa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 12058
Povezane teme

hapšenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.