• Pregleda: 3238

Plivači Spartaka osvojili 9 medalja na Plivačkom mitingu u Adi

Protekle subote Plivački klub "Spartak" je sa 42 najmlađih plivača i plivačice nastupio na Međunarodnom plivačkom mitingu "Ada 2014" na kojem je zauzeo odlično ekipno drugo mesto.
Foto: Plivački klub "Spartak"
Plivači Spartaka osvojili 9 medalja na Plivačkom mitingu u Adi

Na ovom značajnom takmičenju u konkurenciji od 324 plivača iz 32 kluba iz Nemačke, Rumunije, Mađarske, Velike Britanije, Slovačke i Srbije plivači Spartaka su u ekipnom plasmanu zauzeli DRUGO mesto, osvojivši 9 medalja (4 zlatne, 3 srebrne i 2 bronzane).

Kako kažu u PK "Spartak" ovakvom odličnom plasmanu i još većem uspehu doprineli su svi takmičari, a osvajači medalja su: Vanja Romić - 2 zlatne (50m kraul i 50m delfin), Petra Čajkaš - 2 srebrne (50m leđno i 50m prsno), Nikola Koltin - zlatna (50m prsno) i bronzana (50m kraul), Luka Dulać - zlatna (50m delfin), Teodor Ivković Mig -  srebrna (50m leđno) i Relja Lukić - bronzana (50m kraul)

(foto: Plivački klub "Spartak")

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Mister G Odgovori
Bila jednom jedna pistaljka u kojoj je pisalo da ovi nasi plivaci samo sto se ne podave.
tata Odgovori
Na istom takmicenju ucestvovala su i deca clanovi plivackog kluba "Spartak-Prozivka", koja su takodje osvojila medalje. Zasto se i o njima ne pise? Smatram da su i ona to zasluzila.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.