• Pregleda: 2035

Plivači Spartaka osvojili 14 medalja na Prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire

Plivački klub "Spartak" pre nedelju dana bio je domaćin Otvorenog prvenstva Vojvodine za mlađe pionire na kojem je učestvovalo 16 klubova sa ukupno 138 plivača. Na ovom značajnom takmičenju, PK "Spartak" je predstavljalo 19 plivača i plivačica koji su osvojili 14 medalja (2 zlatne, 6 srebrnih i 6 bronzanih).
Plivači Spartaka osvojili 14 medalja na Prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire

Osvajači medalja su: Hajagoš Adriel - zlatna (100m delfin), dve srebrne (50m kraul i 100m kraul) i bronzana (200m kraul), Lipaić Filip - 2 bronzane (100m leđno i 200m leđno), Kujundžić Iva - zlatna (100m leđno) i dve srebrne (50m kraul i 100m kraul), kao i Sara Evetović koja je osvojila bronzanu medalju (200m leđno).

Osvojena je po jedna srebrna medalja u štafetama 4x200m za dečake i devojčice, slobodim stilom. Za devojčice su nastupile: Bajuš Petra, Der Teodora, Ladocki Ana Judit i Kujundžić Iva. Štafeta za dečake nastupila je u sastavu: Lipajić Filip, Kaloserović Jovan, Radanović Nemanja i Hajagoš Adriel.

Pored srebrnih osvojene su takođe i dve bronzana medalja u štafeti 4x50m mešovitoza dečake i devojčice. Dečaci su nastupili u sastavu: Bedić Andrej, Tutić Veljko, Fermanović Borislav i Rajčić Luka, dok su devojke nastupile u sastavu: Veljović Jovana, Evetović Sara, Megađa Marta i Radenović Anita.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.