• Pregleda: 2095

Plivači Spartak-Prozivke uspešni na međunarodnom turniru

U subotu u Somboru održan je međunarodni Plivački miting na kojem je učestvovalo 11 klubova iz Srbije, jedan klub iz Bosne i Hercegovine i jedan klub iz Hrvatske. Plivači Spartak-Prozivke poneli su ukupno 5 medalja.
Plivači Spartak-Prozivke uspešni na međunarodnom turniru

Plivački klub "Spartak-Prozivka" je nastupio sa 10 takmičara, osam dečaka i dve devojčice. Ukupno je osvojeno pet medalja, dve zlatne, dve srebrne i jedna bronzana.

Najuspešniji je bio Luka Repaš, sa osvojene dve medalje, zlatnom i srebrnom, u disciplinama 50m kraul i 50m delfin. Pored njega, Balaž Farkaš je osvojio zlatnu medalju na 100m prsno, David Farkaš je osvojio srebrnu medalju u 50m prsno, dok je Miloš Dulac ovo vrata poneo bronzanu medalju (50m delfin).

Od ostalih takmičara Bojan Martić i Boris Borsoš su zauzeli odlična četvrta mesta, dok su Lazar Veselica, Ivana Tokić, Anja Skenderović i Nemanja Kutuzov zauzeli peta, šesta i sedma mesta.

Sledeće takmičenje za mlade nade plivanja je 13. decembra u Bečeju, gde se ponovo očekuju odlični uspesi plivača PK "Spartak-Prozivka".

Luka Repaš

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.