Komentara: 1
Pregleda: 2437

Plivači Spartak Prozivke osvojili 13 medalja na turniru u Bečeju

15.12.2014. u 16:35h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 13. decembra, u Bečeju je održan Međunarodni plivački miting koji je okupio mlade plivače iz Bosne i Hercegovine, Rumunije i više klubova iz Srbije. Plivački klub "Spartak Prozivka" je učestvovao sa 14-oro dece, devet dečaka i pet devojčica.
Plivači Spartak Prozivke osvojili 13 medalja na turniru u Bečeju

Ukupno je osvojeno 15 medalja, ali i pehar. Boris Boršoš, najmlađi dečak iz ekipe, osvojio je tri zlatne medalje ali i pehar za najuspešnijeg plivača mitinga, u svojoj kategoriji.

Ostali osvajači medalja su: Repaš Luka, sa osvojene dve medalje, srebrna i bronzana; Martić Bojan, sa osvojenom jednom bronzanom medaljom; Dulać Miloš je dobitnik dve bronzane medalje; Farkaš Balaž je osvojio jednu bronzanu i jednu srebrnu medalju; Farkaš David je osvojio zlatnu i bronzanu medalju.  Što se tiče štafeta, dečaci su zauzeli drugo mesto, u sastavu Dulać, Farkaš D., Boršoš i Repaš, a devojčice treće mesto, u sastavu Kutić Dalija, Tokić Ivana, Tohati Regina i Skenderović Anja.

Pored osvajača medalja, učestvovali su i Jasić Stefan, Kolar Nikola, Kutozov Nemanja i Fabrik Paula, od kojih su Jasić, Kutuzov i Kutić dobili diplome za odlično četvrto, odnosno peto mesto.

Ono što će u sledećem periodu biti interesantno za najmlađe plivače i plivačice, jeste "Dedamrazijada", koju organizuje Plivački klub Spartak Prozivka, na bazenu Prozivka. Ovde će se okupiti najmlađa deca iz kluba, od dece koja su u školici plivanja, preko predtakmičarske dece, ali i takmičarske, koja će pokazati šta su naučila do sada, a kao nagradu za to, dobiće paketić, naravno od Deda Mraza.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2437
Povezane teme

plivanje

plivački klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.