Komentara: 1
Pregleda: 1795

Plejof: Odbojkašice Spartaka dočekuju Crvenu zvezdu

09.04.2015. u 19:26h
Izvor: RTV Yueco
Odbojkašice sutra (petak) od 19 časova u Hali sportova igraju prvu utakmicu polufinala plej ofa, a za protivnika imaju ekipu Crvene zvezde.
Plejof: Odbojkašice Spartaka dočekuju Crvenu zvezdu

Repriza finala od pre dve godine, utakmica koja će sigurno doneti mnogo uzbuđenja obzirom na činjenicu da su se u regularnom delu prvenstva plavo i crveno bele sastale dva puta i obe utakmice odigrale u pet setova.

Prva ekipa koja dođe do tri pobede plasiraće se u finale i imaće šansu da se bori za titulu prvaka. Odbojkašice Spartaka zbog boljeg plasmana u ligi imaju prednost domaćeg terena tako da će se prve dve utakmice igrati u Subotici, kao i peta ukoliko to bude potrebno. Veliku ulogu sigurno će imati i publika koja uvek pruži potrebnu podršku devojkama kako bi ostvarile što bolji rezultat.

Druga utakmica igra se u ponedeljka, takođe u Hali sportova od 19 časova. Posle ove naredne dve se igraju u Beogradu dok bi se peta, ukoliko to bude bilo potrebno, igrala u Subotici.

U drugom polufinalnom paru sastaju se Vizura i Jedinstvo iz Stare Pazove.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1795

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.