Komentara: 0
Pregleda: 1436

Planovi u Gerontološkom centru

26.02.2009. u 14:02h
Izvor: RTV Yueco
<p>Subotički Gerontolo&scaron;ki centar u protekloj godini poslovao je pozitivno. Većina projekata koji su planirani u cilju pobolj&scaron;anja života stanara su realizovani. Do kraja pro&scaron;le godine registrovano je preko 5 hiljada osoba koji koriste neke od usluga centra.</p>
Planovi u Gerontološkom centru

U ovoj godini plan je da se poboljša vaninstitucionalna zaštita. Do kraja godine očekuje se i otvaranje dnevnog boravka za osobe sa invaliditetom i prostorije info centra. Za ovu namenu izdvojeno je 1,5 miliona dinara. U planu je i otvaranje gerontološkog kluba u Čantaviru i dnevnih boravaka u Domu za negu, a otvoriće ih krajem marta Rasim Ljajić. U pripremi su i projekti o digitalizaciji usluga kao i novi pristup u komunikaciji sa korisnicima. Ono što još predstoji je i potpisivanje sporazuma u učešću na projektima sa Evropskom Unijom.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1436
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.