Komentara: 9
Pregleda: 5646

PIŠTALJKA! Video - Biciklistička staza kod bolnice

08.07.2011. u 01:54h
PIŠTALJKA! Video - Biciklistička staza kod bolnice
Povodom teksta i Pištaljke! koju je naša sugrađanka postavila na ovom linku, ukazujući na svakodevni veliki problem i biciklista i pešaka na lokaciji biciklističke staze kod bolnice, u toku današnjeg dana smo napravili video prilog o istom, uverivši se na licu mesta da problem zaista postoji. Takođe, uspeli smo da uspostavimo i kontakt sa nadležnima za rešavanje ovog problema.

Podsećajući na problem, prenosimo jedan deo teksta naše sugrađanke:

"Taj deo je nekoliko puta bio saniran zbog pucanja vodovodnih cevi i pretežno se zadržava voda. Prilikom košenja trave od JKP "Čistoće i zelenilo" radne mašine godinama nanose blato i travu na taj deo biciklističke i vrlo često dolazi do "proklizavanja" biciklista i padova. Ta deonica biciklističke staze i trotoara je izuzetno frekfentna jer prolaze i korisnici Bolnice i đaci medicinske škole i stanovnici mesne zajednice Aleksandrovo i svi oni koji rade iza te deonice."

Obećanja koja je sajt Subotica.com dobio upućuju na to da će problem biti saniran, ali ništa ne želimo da preudiciramo i u ime sajta i svih građana unapred da zahvaljujemo na dobroj volji za rešavanje navedenog problema. Preporuka je da pogledate video prilog koji vam je naša ekipa pripremila i da zajedno sačekamo moguće rešenje situacije, a o čijem ishodu ćemo vas obavestiti. 

Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 5646
Povezane teme

biciklistička staza

bolnica

pištaljka

jkp čistoća i zelenilo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.