Komentara: 3
Pregleda: 7222

Pištaljka! Novi odeljak na našem sajtu

01.06.2011. u 21:55h
Pištaljka! Novi odeljak na našem sajtu

Danas vam predstavljamo novi odeljak na sajtu Subotica.com pod simboličnim imenom "Pištaljka!", a u okviru koje posetioci, naši sugrađani, mogu interaktivno da pomognu boljem funkcionisanju grada Subotice, gradskih ustanova i organa ukazujući na probleme, propuste i nepravilnosti ili da pohvale nečiji trud i zalaganje za opštu dobrobit Subotičana.

Ne moramo samo da kudimo i dajemo negativne kritike - možemo i da pohvalimo nekoga ko je svojim gestom i svesrdnim zalaganjem za rešavanje nekog problema ili unapređenje nekog segmenta javnog života pokazao da mu je stalo do Subotice i Subotičana - Dajmo primer dobrog odnosa i kvalitetne podrške.

Anonimno možete da prijavite neku situaciju za koju smatrate da je neophodno rešavanje u saradnji sa lokalnim strukturama vlasti, a mi iz uredništva sajta Subotica.com, ćemo se potruditi da za konkretne probleme saznaju pravi ljudi!

Subotica.com jeste najposećeniji subotički sajt i kao takav i ovim putem daje doprinos mogućem sveopštem boljitku našeg grada. Nadamo se da ćete vi, dragi posetioci, aktivno učestvovati u ovome i dati svoj doprinos želji da Subotica postane što lepši grad, u svim aspektima i za sve nas.

Uredništvo sajta Subotica.com

Na sledećem linku posetite odeljak Pištaljka!

Pistaljka
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 7222
Povezane teme

Grad Subotica

pištaljka

javno iznošenje mišljenja

funkcionisanje grada subotice

kritike gradskoj vlasti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.