Komentara: 0
Pregleda: 2087

Pioniri Rvačkog kluba "Spartak" osvojili 4 medalje na Prvenstvu Srbije

02.06.2014. u 10:55h
Izvor: Subotica.com
U subotičkoj Hali sportova u subotu. u organizaciji Rvačkog kluba "Spartak", održano je Prvenstvo Srbije za mlađe pionire u rvanju grčko-rimskim stilom, a na kojem su takmičari iz Subotice osvojili ukupno 4 medalje, iako su bili značajno oslabljeni.
Pioniri Rvačkog kluba "Spartak" osvojili 4 medalje na Prvenstvu Srbije

Rvačkom klubu "Spartak" još jednom je poverena organizacija važnog nacionalnog takmičenja, ovaj put u konkurenciji mlađih pionira.

Domaći borci, iako oslabljeni neučestvovanjem jednog broja takmičara koji su imali obaveze u okviru 7. sportske Olimpijade školske omladine Vojvodine, sa samo 7 predstavnika uspeli su da osvoje ukupno 4 medalje -  srebrna za Dejana Šućura (do 55 kg) i bronzane za Alberta Čupaka (do 60kg), Saba Salmu (do 70kg) i Norberta Šutuša (do 54kg).

Rvački klub "Spartak" je na ovom Prvenstvu zauzeo ekipno 5. mesto. Prvestvo su osvojili takmičari iz RK "Potisje", drugi su bili pioniri iz RK "Senta", dok su treći bili rvači ekipe "Soko".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2087
Povezane teme

hala sportova

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.