Komentara: 9
Pregleda: 6062

Petar Kurćubić novi šef struke FK "Spartak"

12.06.2014. u 15:53h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Spartak" saopštio je da je danas zvanično postignut dogovor o nastavku saradnje na stručnom planu sa nekadašnjim trenerom Petrom Kurćubićem.
Petar Kurćubić novi šef struke FK "Spartak"

Petar Peca Kurćubić je u prethodnom mandatu na klupi Plavih golubova proveo godinu dana. Po dolasku,  za kratko vreme je konsolidovao uzdrmanu ekipu, a ostaće zabeležena istorijska pobeda nad Crvenom zvezdom u Subotici od 3-0 kao i remi sa Partizanom 2-2.

- "Petar Kurćubić je ostavio dubok trag u našem klubu odigravši 11 utakmica bez poraza. To je čovek koji je veliki radnik i stvaraoc. Posebno je zainteresovan za razvoj mladih igrača koji nam pristižu iz mlađih kategorija." - izjavio je Dragan Simović, predsednik FK "Spartak"

Predhodna saradnja, koja je bila izuzetna, i iskustvo u radu sa ovim trenerom je bilo presudno za novo angažovanje, smatra Simović i dodaje da Kurćubić poznaje klub, njegovo funkcionisanje i u klubu se oseća kao domaćin, a ne kao gost. Komunikacija koju je uspostavio sa radnom zajednicom, igračima, a pre svega sa Omladinskom školom je bila jako kvalitetna i donosila je rezultate.

Ovo je drugo angažovanje prekaljenog stručnjaka na klupi Spartaka. Dogovor je postignut na obostrano je zadovoljstvo, a uverenje novog Šefa stručnog štaba je da Klub u narednoj sezoni može da ima zapaženu ulogu.

Novi trener FK "Spartak" Petar Kurćubić je do sada trenirao Mladost iz Apatina, Banat iz Zrenjanina, Novi Sad, Radnički Jugopetrol, Hajduk iz Kule, a radio je i sa dva prvoligaša u Azerbejdžanu, makedonskom “Pobedom” i ”Nitrom” iz Slovačke.

- "Takođe smo angažovali i njegovog pomoćnika Sekulović Darka koji se zadnjih godina dokazao u radu u Omladinskoj školi našeg kluba i ekipa omladinaca koju je vodio u predhodnom periodu nakon sjajnih rezultata plasirala se u Omladinsku ligu Srbije." - dodaje Simović

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 6062
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

petar kurćubić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.