Komentara: 14
Pregleda: 9879

Penzionerske kartice stigle u Suboticu

25.04.2018. u 17:57h
Izvor: Subotica.com
Penzionerske kartice sa posebnim pogodnostima za sugrađane treće dobi su odštampane, saopštio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Filijala Subotica, a mogućnost da ih podignu, penzioneri će imati prema posebno utvrđenom rasporedu.
Penzionerske kartice stigle u Suboticu

Raspodela penzionerskih kartica realizovaće se svakog radnog dana, u periodu od 8 do 15 časova, u Filijali Subotica (Trg slobode 3) tako što će ponedeljkom kartice moći da preuzmu korisnici čija prezimena počinju na slova od A do D, utorkom od Đ do K, sredom od L do N, četvrtkom od Nj do S, dok će petkom kartice moći da preuzmu penzioneri čija prezimena počinju od slova T do Š, kao i oni čija prezimena počinju na W, X, Y, Z i Q.

- U slučaju da je neko od korisnika iz objektivnih razloga sprečen da podigne svoju karticu u skladu sa utvrđenim rasporedom, to će moći da učini naknadno, u danima određenim prema početnom slovu prezimena. Ukoliko se kartice budu preuzimale u skladu sa utvrđenim rasporedom, svi korisnici će moći u najkraćem roku da ih podignu - navode iz PIO fonda Filijala Subotica.

Prilikom dolaska po penzionersku karticu, porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji, trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke, kao i da imaju bilo koji identifikacioni dokument kako bi preuzeli karticu.

Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, PIO fond će pristupiti izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara ove godine. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 9879
Povezane teme

PIO Fond Subotica

penzioneri

penzionerska kartica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.