• Pregleda: 3617

Patent Co nagrađen u akciji "Izvoznik godine"

Patent Co nagrađen u akciji "Izvoznik godine"

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza dodelila je nagrade na konkursu za Izvoznika godine. Među nagrađenima je i jedna subotička kompanija, tačnije Patent Co iz Mišićeva, koja je nagrađena za osvajanje novog tržišta.

Priznanje za najboljeg izvoznika u 2011. Agencija Srbije za strana ulaganja i promociju izvoza dodelila je proizvođaču podnih obloga Tarkett iz Bačke Palanke. Na svečanosti u Beogradu, Premijer Srbije Mirko Cvetković je istakao da statistički podaci pokazuju da izvoz Srbije u poslednje dve-tri godine ima značajan rast, a samo za deset meseci ove godine porastao je 25 odsto u odnosu na isti period lane.

- Vlada Srbije veoma je zainteresovana da podrži sve izvoznike i to je deo novog modela razvoja privrede koji je započet pre nekoliko godina - izjavio je Cvetković, na svečanosti povodom nagrade koju dodeljuje SIEPA.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
PERO ŠUNJKA Odgovori
Četitke rukovodstvu i svim zaposlenima u PATENT CO MIŠIĆEVO.
VELIKI TRUD, KVALITETAN RAD!
POČINJE PREPOROD SELA MIŠIĆEVA!!!

Ko uspešno radi mora doći i priynanje!
Pajo Bencik Odgovori
Gospon Peri Sunjki cestitamo novu politicku partiju!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.