Komentara: 2
Pregleda: 4196

Patent Co nagrađen u akciji "Izvoznik godine"

08.12.2011. u 16:53h
Izvor: RTV Yueco
Patent Co nagrađen u akciji "Izvoznik godine"

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza dodelila je nagrade na konkursu za Izvoznika godine. Među nagrađenima je i jedna subotička kompanija, tačnije Patent Co iz Mišićeva, koja je nagrađena za osvajanje novog tržišta.

Priznanje za najboljeg izvoznika u 2011. Agencija Srbije za strana ulaganja i promociju izvoza dodelila je proizvođaču podnih obloga Tarkett iz Bačke Palanke. Na svečanosti u Beogradu, Premijer Srbije Mirko Cvetković je istakao da statistički podaci pokazuju da izvoz Srbije u poslednje dve-tri godine ima značajan rast, a samo za deset meseci ove godine porastao je 25 odsto u odnosu na isti period lane.

- Vlada Srbije veoma je zainteresovana da podrži sve izvoznike i to je deo novog modela razvoja privrede koji je započet pre nekoliko godina - izjavio je Cvetković, na svečanosti povodom nagrade koju dodeljuje SIEPA.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4196
Povezane teme

mirko cvetković

mišićevo

patent co

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.