• Pregleda: 2697

Pastor će da spreči balkanizaciju Subotice

Pastor će da spreči balkanizaciju Subotice

Savez Vojvođanskih Mađara će i dalje nastaviti da se zalaže da Srbija postane normalna država i što pre dobije status kandidata za članicu Evropske unije.

Predsednik pomenute političke partije, Ištvan Pastor koji je u subotu po drugi put izabran na tu funkciju od strane članstva rekao je da će sve uraditi da se spreči balkanizacija Subotice.

U proteklih godinu i po dana grad nije mnogo napredovao , što je dokaz da SVM nije kočio razvoj Subotice.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
Igore Odgovori
ON bi da spreči "Balkanizaciju" Subotice ?!?!?!?!?! To kaže nakon što je sproveo "Balkanizaciju" partije mu SVM-a !? Prvo je izbacio Kaszu Jozsefa ( ali na tome mu ne zameram samo čisto konstatujem kao slikovita podloga njegovih postupaka u partiji ) a na tek pre koji dan održanoj izbornoj skupštini stranke je postupio baš po starom Balkanskom receptu demokratije - bio je jedini kandidat za predsednika !!! Ko u stara dobra vremena jednopartijskog sistema na koji sada svi pljuju a primenjuju u praksi baš te iste metode - predlaže se jedan kandidat - bira se jedan kandidat - glasaju svi za jednog jedinog predloženog i postojećeg kandidata - a puna su im usta demokratije i puta u jevropu a ne mogu ni za milimetar od Balkana - OVO JE BALKAN !!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.