Komentara: 4
Pregleda: 3983

Partnerstvo Infostuda i Putovanja Info

28.10.2009. u 20:09h
<p>Subotička kompanija Infostud postala je većinski vlasnik sajta www.putovanja.info, najposećenijeg domaćeg portala specijalizovanog za promociju turističkih ponuda i destinacija. Cilj ovog partnerstva je zajedničko ulaganje u dalji razvoj sajta i jačanje uloge Interneta u predstavljanju i izboru adekvatne turističke ponude.</p> <p>&nbsp;</p>

Miloš Lalić, direktor i osnivač Putovanja Info navodi: „Ponosni smo što smo postali deo Infostud porodice sajtova, vodeće grupacije na domaćem Internetu. Ovo je za nas bio logičan korak proširenja poslovanja, a novo partnerstvo nam donosi zajedničku organizaciju rada, saradnju na postojećim i novim projektima, kao i veće mogućnosti unakrsne promocije.

Želimo da nastavimo sa jačanjem brenda, popularizujemo rezervacije sa bezgotovinskim plaćanjem turističkih usluga, kao i proširimo poslovanje na korporativni i receptivni turizam. Uz podršku Infostuda, koji je dosadašnjim radom dokazao svoju lidersku poziciju u elektronskom poslovanju u Srbiji, ostvarenje ovih ciljeva mnogo nam je bliže nego ranije".

Infostud je domaća Internet kompanija koja razvija i vodi grupu sajtova, a dobitnik je više nagrada za unapređenje elektronskog poslovanja i kvalitet svojih sajtova, kao i priznanja za najbolje malo preduzeće u Srbiji. Sajt infostud.com četvrti je najposećeniji domaći sajt u Srbiji.

„Infostud je usmeren na vođenje jake grupe visokoposećenih sajtova koji su lideri u svojim oblastima. Samim tim, logično je partnerstvo sa putovanja.info, najboljim sajtom koji predstavlja celokupnu turističku ponudu, a koji ima sličan poslovni model sa našim drugim sajtovima koji objedinjuju ponudu zapošljavanja, obrazovanja, kao i kupoprodaje polovnih automobila", objašnjava Branislava Gajić, direktorka Infostuda, i dodaje: „Ne računajući korporativnu prezentaciju Infostuda, sada imamo grupu od šest ozbiljnih sajtova i radujemo se pojačanju u vidu putovanja.info, kao i svežim idejama i zajedničkom doprinosu razvoja ovog sajta".

Sa više od 300.000 mesečnih poseta u sezoni, putovanja.info je najposećeniji sajt u svojoj oblasti u Srbiji i vodeći po broju klijenata i kvalitetu sadržaja. Sadrži preko 12.000 opisa turističkih lokacija iz preko stotinu različitih država sveta, a na njemu je do sada predstavljeno skoro 2.000 turističkih aranžmana. Kao takav, sajt putovanja.info će nastaviti da se razvija pod svojim imenom i Internet domenom.

Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3983
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.