Komentara: 38
Pregleda: 8845

Partizan siguran protiv Spartaka (0:3)

09.11.2014. u 15:53h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom stadionu u Subotici, pred oko 4.000 gledalaca, odigran je meč 12. kola Jelen super lige između domaćeg Spartaka i beogradskog Partizana. Zanimljiva utakmica, koju je obeležilo korektno navijanje i „marinaca“ i „grobara“, završena je rezultatom 0:3 a sva tri pogotka postigao je Petar Škuletić (u 33', 80' i 81' minutu)
Partizan siguran protiv Spartaka (0:3)

Navijačka grupa „Blue Marines“ proslavila je 25. rođendan, a kao poklon od kluba koji četvrt veka verno prate, direktor Dragan Đorđević i kapiten Vladimir Torbica uručili su im poklon plavo-beli dres sa brojem 25.

Na samom početku Partizan je delovao odlučnije, ali je Spartak brzo uspostavio terensku ravnotežu. Grešku Ćirkovića u 10.minutu umalo da ne naplati kapiten Spartaka Torbica, ali na žalost, loptu je prihvatio levom nogom, te je ona završila u gol autu. Samo dva minuta kasnije, sa velike udaljenosti pokušava Milošević, ali je njegov udarac izblokiran. Odbrana gostiju osujetila je i sjajnu akciju „plavih golubova“ u 25. minutu, koju je počeo Milošević i sjajno uposlio Plavšića i Mrkelu.

Napad gostiju u 33.minutu izgledao je potpuno bezopasno dok lopta nije stigla do nogu Petra Škuletića,  koji je sam u kaznenom prostoru Spartaka, prevario Janoševića i doveo svoj tim u vođstvo.

U drugo poluvreme oba tima ušla su mnogo opreznije,  sa blagom terenskom dominacijom Spartaka, iz koje ipak nisu proizišle šanse koje bi promenile rezultat. Priliku za to imao je Ninković u 62. minutu, koga je sjajno poslužio kapiten Saša Ilić, ali  ovaj nije uspeo da zadrži loptu u svom posedu. Sjajna akcija gostiju mogla se videti i u 69. minutu, dobar centaršut Petrovića sa leve strane, prihvatio Škuletić, snažno šutirao ali je čuvar mreže Spartaka loptu poslao u korner. Potom Partizan izvodi treći. korner za redom, a Danko Lazović, posle šuta Živkovića glavom prebacuje loptu preko gola.

U 76.minutu, Stefan Milošević neoprezno startuje Živkovića, zarađuje drugi žuti karton i napušta teren, te Spartak nastavlja meč sa igračem manje. To je odmah iskoristio kapiten Saša Illić sa sjajnim centrašutom sa desne strane, domaći igrači reklamirali su da je lopta zakačila Stankovića u ruku i tražili jedanaesterac, ali sudija Obradović nije reagovao. Međutim u 80. minutu grešku Kovačevića iskoristio je Škuletić sa ivice šesnaesterca  zatresao mrežu Spartaka. Samo minut kasnije, posle centrašuta Danka Lazovića, Škuletić  prima loptu i sigurno, po treći put, matira Janoševića.

Partizan siguran protiv Spartaka (0:3)

Partizan siguran protiv Spartaka (0:3)

Partizan siguran protiv Spartaka (0:3)

SPARTAK: Budimir Janošević, Srđan Plavšić, Vladimir Kovačević, Vladimir Torbica, Stefan Milošević, Nemanja Milić (od 88. Milorad Balabanović), Goran Antonić, Novica Maksimović, Danijel Farkaš (od 74.min Stefan Ilić), Ilija Radović, Andrej Mrkela (od 61.min Nenad Lukić)

PARTIZAN: Milan Lukač, Branko Ilić, Nemanja Petrović, Lazar Ćirković, Vojislav Stanković, Saša Marković, Nikola Drinčić, Saša Ilić, Nikola Ninković (od 62. Andrija Živković), Danko Lazović (od 82.min Predrag Luka), Petar Škuletić (od 88. Fofana)

ŽUTI KARTONI: Branko Ilić, Saša Marković, Danko Lazović (Partizan)  Ilija Radović, Vladimir Torbica , Goran Antonić (Spartak)

CRVENI KARTONI:  Stefan Milošević

Partizan siguran protiv Spartaka (0:3)

Partizan siguran protiv Spartaka (0:3)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 8845
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.