Komentara: 3
Pregleda: 5931

Parni Valjak opravdao očekivanja

15.08.2011. u 17:54h
Izvor: RTV Yueco
Parni Valjak opravdao očekivanja

U subotu je na stadionu malih sportova Parni Valjak održao tročasovni koncert. Iako stadion nije bio u potpunosti popunjen, kao što su mnogi očekivali, dobra atmosfera i pozitivna energija nije manjkala. Na kraju koncerta svi su bili zadovoljni i publika koja je odlazeći sa koncerta još uvek pevušila svoju omiljenu pesmu, ali i Aki Rahimovski koji je odvojio vreme i za slikanje sa njegovim fanovima.

Pesma koja je otvorila veče puno emocija bila je dobri stari hit “ljubavna”. Nakon nekoliko ispevanih stihova moglo se videti da će ovaj koncert ispuniti sva očekivanja publike. Različite generacije na tribinama i ispred bine izgovarali su iste reči, uglavnom zagrljeni, ili sa rukama iznad glave.

I Akija Rahimovskog ponela je neverovatna energija koju su zajedno činili bend i publika. Svaku pesmu doslovno je odskakao na bini, na čemu su mu pozavideli mnogi mlađi momci, koji za tako nešto teško da bi imali snage. Kolaž bržih pesama prekinut je sa nekoliko balada koje su odsvirane na akustučnim gitarama sa Akijem između njih. Tih nekoliko pesama za mnoge parove bili su verovatno i najbolji deo koncerta. Nakon tri sata svirke, koncert je završen pesmom “Sve još miriše na nju”.

Parni Valjak Koncert Subotica - Aki Rahimovski

Pauza od 22 godine, koliko dugo Parni Valjak nije nastupio u Subotici, više se neće dogoditi, rekao je Aki tokom koncerta. S obzirom na to da je izašao novi album ove grupe, Subotičani će Parni Valjak možda moći da slušaju već sledeće godine. Oni koji su bili najstrpljiviji i sačekali nekih dvadesetak minuta nakon koncerta uspeli su da se fotografišu sa Akijem, koji je, iako vidno umoran, ispoštovao sve svoje fanove.

Fotografije sa koncerta Parnog valjka možete videti na linku: Parni valjak - koncert u Subotici

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5931
Povezane teme

koncert subotica

parni valjak

koncert parnog valjka

parni valjak subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.