Komentara: 3
Pregleda: 2877

Parking kod Kerskog groblja

10.04.2012. u 16:33h
Izvor: SuMedija
Deo Kolubarske ulice u Mesnoj zajednici Ker, koja se graniči sa Kerskim grobljem, u dužini od 120 metara, asfaltiran je i na toj deonici napravljeno je i 17 novih parking mesta. Posao vredan tri miliona dinara, izvela je kompanija „Vojput“.
Parking kod Kerskog groblja

U Direkciji za izgradnju grada ističu da je u planu i uređenje drugog prilaza Kerskom groblju, kako bi njegovi posetioci imali što bolje uslove, kako za prilaz groblju, tako i za parkiranje automobila.

- I ovo je deo projekta izvođenja radova na 24 pozicije u gradu i okolini, koji se sa 118 miliona dinara finansira iz gradskog budžeta. Ovome su dodati i radovi u Izvorskoj i Porečkoj ulici, pa je vrednost celog posla u ovoj godini oko 150 miliona dinara. Trenutno najveći obim posla je u Izvorskoj ulici, gde su u toku radovi i ispitivanja instalacija „Vodovoda i kanalizacije“ i „Toplane“, kao i priprema terena za parking pored bolnice – rekao je Josip Kovač Striko, direktor Direkcije za izgradnju grada.

Vesna Prćić, direktorica JKP „Pogrebno“, naglasila je da je Kersko groblje jedno od najvećih u gradu, i da će izvedeni radovi biti od velike koristi za sve posetioce.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 3
Pregleda: 2877
Povezane teme

vojput

kersko groblje

mz ker

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.