Komentara: 0
Pregleda: 2268

Parking donirao namirnice za Narodnu kuhinju

13.06.2011. u 23:51h
Izvor: RTV Yueco
Parking donirao namirnice za Narodnu kuhinju

Predstavnici “Parkinga” poklonili su Narodnoj kuhinji Crvenog krsta desetine kilograma hrane. Crveni krst dnevno priprema 1000 toplih obroka, koji se distribuiraju u 16 mesnih zajednica za one građane kojima je to najpotrebnije. Svaka donacija je dobrodošla, kažu u Crvenom krstu.

Predstavnici “Parkinga” za potrebe Narodne kuhinje u Crveni krst su doneli ulje, brašno, šećer, krompir, pasulj i kupus. U "Parkingu kažu da se nadaju da će pomoći ne samo Crvenom krstu, već i građanima koji jedino na ovaj način dolaze do dnevnog toplog obroka.

Crveni krst dnevno spremi 1000 besplatnih toplih obroka, ali su potrebe mnogo veće. Tokom jula i avgusta korisnicima će biti deljeni lanč paketi, a ne kuvani obroci kažu u Crvenom krstu.

Parking je najavio da će da u naredna dva meseca realizuje nekoliko humanitarnih akcija, koje pored donacije Narodnoj kuhinji podrazumeju i pomoć najugroženijim Subotičanima. Crveni krst je uputio poziv svim ljudima dobre volje da ukoliko žele pomognu rad narodne kuhinje.

 

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2268
Povezane teme

Milorad Slijepčević

crveni krst

narodna kuhinja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.