Komentara: 4
Pregleda: 2979

Park Prozivka u subotu domaćin obeležavanja međunarodnog Dana mladih

11.08.2023. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 12. avgusta, Kancelarija za mlade će po 12. put organizovati obeležavanje Dana mladih u parku Prozivka. Program će trajati od 16 do 21 čas, a predviđeni su brojni sportsko-rekreativni, umetnički i zabavni sadržaji.
Park Prozivka u subotu domaćin obeležavanja međunarodnog Dana mladih

Program obeležavanja počeće od 16 časova, kada će Fondacija "Danilo Kiš" organizovati društvenu igru "Ne ljuti se čoveče". Za pobednike su obezbeđene nagrade u vidu vaučera u "Laguni". Biće predstavljena i radionica književnog kluba. 

Učešće u programu uzeće i fitnes klubovi "Aka-fitnes", "Zumba" i "Kangoo", koji će svim zainteresovanim posetiocima predstaviti svoje treninge, i pružiti ima priliku da isprobaju neke od sadržaja koje nude u okviru svojih treninga. 

U sklopu aktivnosti na Prozivci, Crveni krst će se predstaviti sa vežbama za pružanje prve pomoći, a Zavod za javno zdravlje će mladima omogućiti merenje indeksa telesne mase i određivanje kompozicije mišićne mase i masnog tkiva na vagi, a na smokilajzeru merenje koncentracije ugljen monoksida u izdahnutom vazduhu.

Park Prozivka u subotu domaćin obeležavanja međunarodnog Dana mladih

Park Prozivka u subotu domaćin obeležavanja međunarodnog Dana mladihDeca iz Udruženja građana "Tahles" pokazaće kako se druže i zabavljaju uz glumu, ples, recitovanje i pevanje u svom muzičko-scenskom nastupu. Devojčice iz Odbojkaškog kluba "Spartak" će predstaviti klub i sport kojim se bave. 

Podršku organizaciji svojim učešćem daće i Udruženja "Ljuvena" - lekovite biljke, i "Čepom do osmeha". 

Planirano je da program traje do 21 čas. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 6 dana
Komentara: 4
Pregleda: 2979
Povezane teme

zavod za javno zdravlje

crveni krst

park prozivka

međunarodni dan mladih

odbojkaški klub spartak

Fondacija Danilo Kiš

crveni krst subotica

udruženje građana tahles

čepom do osmeha

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.