Komentara: 1
Pregleda: 2531

Park Palić u Ljubljani

28.01.2012. u 19:51h
Izvor: RTV Yueco
Park Palić u Ljubljani

Park Palić je u prethodna tri dana predstavio svoju ovogodišnju ponudu na Regionalnom sajmu turizma u Ljubljani. Na sajmu, koji je namenjan pre svega turističkim profesionalcima, agencijama, ali I turistima, predstavilo se preko 300 izlagača iz 10 zemalja iz okruženja. Ovaj sajam jedan je od najvećih u regionu, a prvi u nizu na kom će se ove godine predstaviti Park Palić.

U Palić je prethodne tri godine uloženo preko 7 miliona eura, što je prema rečima direktora Parka Palića, njima omogućilo da na ovom sajmu predstave sve što je novo I interesantno na Palću. Sve što može da se svede pod turistički proizvod prikazano je na ovom sajmu, pa između ostalog i Vinarija “Zvonko Bogdan”. Za određeni broj tur operatera I turističkih agencija organizovana je degustacija ovog vina, gde su učesnici kroz direktan razgovor mogli da se upoznaju sa turističkim proizvodima koje nudi Parak Palić, a koje će biti promovisane na slovenačkom tržištu.

Na sajmu se se predstavile i turistička organizacija Vojvodine i Srbije.

Prednost ovog sajma jeste što su osim turističkih agencija i tur operatera, ponude razmatrala I privatna lica koja su željna odlaska na odmor u neku od zemalja okruženja, a Palić je upravo jedno od takvih mesta.

Ove samo jedan u nizu sajmova na kom će biti predstavljena ponuda Palića. U skorije Park Palić učestvovaće na sajmovima u Beogradu, Sarajevu, Zagrebu, Budimpešti kao I ostalim mestima u zemljama regiona.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2531
Povezane teme

Park Palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.