Komentara: 1
Pregleda: 3889

"Park Palić" u kanalizacionu i vodovodnu mrežu investirao više od 12 miliona dinara

27.12.2011. u 14:46h
Izvor: RTV Yueco
"Park Palić" u kanalizacionu i vodovodnu mrežu investirao više od 12 miliona dinara

Preduzeće „Park Palić“ d.o.o. je kao investitor u toku 2011. godine izgradilo vodovodnu mrežu u ulici Kanjiški put, ukupne dužine 359,65metara, trasu kanalizacione mreže u ulici Jožefa Hegediša u dužini od 123metara kao i trasu kanalizacije južnog dela banjskog kompleksa Palić, u ulicama Novosadski put i Omladinski park u dužini od 382,98metara. Uokviru sistema prikupljanja i kanalisanja otpadnih voda ovog kompleksa izgrađena je i tokom ove godine savremeno opremljena crpna stanica na uglu između Kanjiškog puta i Barske ulice.

„Park Palić“ je za ove investicije izdvojio 12.155.752,10 dinara, a deo projektno-tehničke dokumentacije je obezbedilo JP „Direkcija za izgradnju Grada Subotice“. Navedene kanalizacione mreže i vodovodna mreža će na osnovu sporazuma biti ustupljene Vodovodu na korišćenje i upravljanje i oni će da preuzmu sva prava i obaveze prema budućim potrošačima, prema važećoj Odluci o javnom vodovodu i kanalizaciji, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3889
Povezane teme

Park Palić

Direkcija za izgradnju grada Subotice

uvođenje kanalizacije i vodovoda

kanalizacija na paliću

vodovodna mreža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.