Komentara: 48
Pregleda: 8584
Foto

Park na Prozivci dobio teretanu na otvorenom

28.12.2022. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
Park na Prozivci dobio teretanu na otvorenom

U neposrednoj blizini sportskih terena u Parku Prozivka postavljena je teretana na otvorenom, koja će stanovnicima ovog dela grada, ali i svim drugim Subotičanima, pružiti uslove za kvalitetnu i bezbednu rekreaciju.

- Teretana je prostire na oko 180 kvadrata i postavljena je na tartan podlozi koja smanjuje mogućnost ozbiljnijih povreda tokom vežbanja. Postavljeno je devet sprava, među kojima su „švedske merdevine“, sprave za istezanje nogu i trbušnjake, a posebno izdvajamo „rek“ spravu na kojoj može da se radi unkcionalni trening i jedina je na otvorenom u našem gradu – objašnjava Srđan Bošnjak iz Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanizam i stanovanje.

Park na Prozivci dobio teretanu na otvorenomPark na Prozivci dobio teretanu na otvorenomZa postavljanje teretane na otvorenom  iz gradskog budžeta izdvojeno je 4.4 miliona dinara.

- U predstojećoj godini opredelili smo sredstva za postavljanje još jedne teretane na otvorenom u nekoj drugoj mesnoj zajednici, kao i „skejt“ parka, takođe u Parku na Prozivci – najavljuje Bošnjak, dodajući da je na Prozivci trenutno u toku rehabilitacija biciklističkih staza na Beogradskom putu ( od Bajnatske do Ulice Blaška Rajića) i u Ulici Blaška Rajića.

Park na Prozivci dobio teretanu na otvorenomSunčano prepodne i prvi dani raspusta izmamili su prve posetice teretane na otvorenom, koji su odmah isprobali spravu na nordijsko skijanje, istezanje i trbušnjake.

Izvor: Subotica.com
Teretana na otvorenom Teretana na otvorenom Teretana na otvorenom Teretana na otvorenom Teretana na otvorenom Teretana na otvorenom Teretana na otvorenom Teretana na otvorenom
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 48
Pregleda: 8584
Povezane teme

teretana na otvorenom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.