Komentara: 0
Pregleda: 2169

Paralele i sudari na Festivalu evropskog filma na Paliću

09.07.2011. u 18:43h
Izvor: RTV Yueco
Paralele i sudari na Festivalu evropskog filma na Paliću

“Paralele i sudari” standardna je selekcija koja se prikazuje tokom Festivala evropskog filma na Paliću. Ove godine 10 filmova u ovoj selekciji biće prikazani od 17. do 21 jula na sceni Jadran, a ulaz je za sve posetioce besplatan. Osim te selekcije joss jedna od standardnih je “Underground spirit” čiji će program biti prikazan 21. i 22. jula na Velikoj terasi na Paliću.

U selekciji paralele i sudari svaki dan će biti prikazana dva filma, počevši od 17. jula. Nakon svakog filma gledaoci će imati priliku da porazgovaraju sa autorima filma, koji su uglavnom iz Istočne evrope. O nagradi za ovu selekciju odlučivaće žiri kritike.

Nagrada “Underground spirit” uspostavljena je 2008. godine i dodeljuje se za izuzetan rad na polju nezavisnog filma i jednistvenu autorsku poetiku izgradjenu van glavnih tokova filmske industrije.

Filmove u selekciji “Paralele i sudari” moći ćete da gledate od 17. do 21. jula na sceni Jadran sa početkom 16:30 i 18:30 časova, dok će filmovi selekcije “Underground spirit” biti prikazani na Velikoj terasi 21. i 22. jula od 18 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2169
Povezane teme

festival evropskog filma palić

palićki filmski festival

european film festival palic

festival na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.