Komentara: 8
Pregleda: 3968

Palićke vinske svečanosti

22.05.2012. u 16:16h
Izvor: SuMedija
U organizaciji preduzeća Park Palić i Vitezova vina Arena Zabatkiensis, na Velikoj terasi na Paliću za vikend 26. i 27. maja obeležavaju se Palićke vinske svečanosti.
Palićke vinske svečanosti

Preko 60 vinarija učestvovaće u prezentaciji i ocenjivanju vina a za vreme ove manifestacije i proslave, posetioci će imati priliku da degustiraju vina sa područja Subotičko-horgoške peščare ali i da kupe vina koja im se sviđaju.

Proslavu Palićkih vinskih svečanosti upotpuniće i muzički program: tamburšaki orkestar „Nesanica“, koji nastupa od 14 do 16h i „Ex Yu bend“, od 16 do 18h ali i izložba medara, starih proizvoda i rukotvorina.

Kao i svake godine, Rotary klub Palić organizovaće humanitarnu akciju u kojoj će posetioci učestvovati kupovinom pljeskavica sa njihovog štanda.

U okviru proslave Palićkih vinskih svečanosti i Sv. Urbana, mesna zajednica Palić organizuje izložbu grupe Q, u organizaciji slikara Ištvana Tereka, u Biblioteci na Paliću, zatim predavanje istoričara Mirka Grlice, 24.5. u 18h u sali Mesne zajednice Palić, sa temom “Najstarije palićke vile i njihovi vlasnici” kao i odlazak na misu u crkvu Svetog Urbana na Paliću 25.5. u 17h.

Za vreme manifestacije, tačnije od 25. do 27. maja, Jedriličarski klub Palić organizuje takmičenje u jedrenju Otvoreno prvenstvo Srbije – klasa Wind Surf.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 3968
Povezane teme

rotary klub palić

Park Palić

palićke vinske svečanosti

jedriličarski klub

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.