Komentara: 6
Pregleda: 2669

Palićani dobili prve kanalizacione priključke

22.01.2020. u 09:15h
Izvor: TV Subotica
Izgradnja kanalizacije na Paliću teče zadovoljavajućom dinamikom, poručuju nadležni. Na završenim deonicama, u decembru je počela i izgradnja prvih priključaka za domaćinstva, a da li će radovi probiti rok koji je osam meseci, zavisiće od vremenskih prilika, pojašnjavaju u JKP „Vodovod i kanalizacija“.
Palićani dobili prve kanalizacione priključke

Palić je još od avgusta veliko gradilište. Sa kanalizacionom mrežom stiglo se do polovine, mehanizacija se ovih dana preselila do Riječke i Sušačke ulice blizu jezera, kao i kod Muškog štrada, gde je Master planom predviđena izgradnja turističkih objekata. I potisni vod je stigao do Fabrike „Hemos“ i izgrađeno je više od polovine.

- To znači da je od 5 kilometara izgrađeno oko 3,6 kilometara. Isto tako napreduju i radovi u stambenom delu naselja i tu je negde oko 50-55 odsto izgrađena mreža - kaže Čaba Šanta, izvršni direktor za resor investicija u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Palićani dobili prve kanalizacione priključke

Ilustracija (arhiva)

Paralelno se grade i kućni priključci, kojih bi trebalo da bude 630.

- Što se tiče priključaka, „Vodovod“ je sklopio ugovor sa drugim izvođačem za te radove, a radovi su započeti u decembru prošle godine i do sada je izgrađeno 45 novih priključaka za korisnike - dodaje Šanta.

Cena priključka je 27.000 dinara, uz mogućnost otplate na 24 mesečne rate, a ukoliko se isplati u celini dobija se popust od 20 odsto.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 2669
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

kanalizacija na paliću

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

gradnja kanalizacione mreže

čaba šanta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.