Komentara: 7
Pregleda: 6446

Palić spreman za investitore

18.08.2011. u 21:59h
Izvor: S media
Palić spreman za investitore

Nakon što se lokalna samouprava „opekla“ sa slovenačkom kompanijom „Terme olimia“, koja je nakon pompeznih najava odustala od velike investicije na Paliću, u preduzeću „Park Palić“ ne žele da govore o imenima, ali ističu da postoji veliko interesovanje stranih firmi koje se bave spa-turizmom za ulaganje u naš turistički biser.

- Održali smo u minulom periodu zapažene prezentacije na sajmovima investicija u Minhenu, Beču i Milanu i one su dale rezultate, jer u ovom trenutku intenzivno pregovaramo sa potencijalnim investitorima koji bi gradili banjski kompleks i akva-park. Imamo poslovnu obavezu da ne otkrivamo imena sve dok sam investitor to ne objavi – rekao je Goran Gabrić, direktor preduzeća „Park Palić“.

On je dodao da su investitori od dolaska svetske ekonomske krize znatno oprezniji i pažljivije prilaze ulaganjima.

Palić

- Mi smo sa svoje strane sve uradili. Država daje niz podsticaja investitorima, a i mi smo tokom minule dve godine uradili mnogo na polju komunalne i turističke infrastrukture, kako bismo obezbedili preduslove za dolazak investitora. U ovom trenuztku u ponudi imamo 18 parcela, od kojih je polovima poptuno infrastrukturno opremljena i spremna za izgradnju. Treba naglasiti da u Subotici i na Paliću investitori mogu očekivati dobro obučenu radnu snagu i da je to još jedan od parametara koji oni značajno vrednuju, a ne treba zanemariti ni dobar geografski položaj i blizinu većih centara iz okolnih zemalja – zaključio je Gabrić.

Izvor: S media
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 6446
Povezane teme

palić

jezero palić

palićko jezero

potencijali Palića i Subotice

investicije Palić

Park Palić

Goran Gabrić

gradilište Palić

park prirode palić

banja palić

turizam palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.