Komentara: 4
Pregleda: 3303

Palić predstavljen na sajmu u Sarajevu

03.04.2012. u 17:57h
Izvor: SuMedija
Palić predstavljen na sajmu u Sarajevu

Preduzeće Park Palić, sa Turstičkom organizacijom Srbije i Turističkom organizacijom Vojvodine nastupilo je na Danima turizma u Sarajevu, koji se održavaju od 28. do 31. marta. Na sajmu je, pod sloganom „Palić - Zabava počinje", predstavljen kalendar manifestacija za 2012. godinu, a povodom toga organizovani su sastanci sa turističkim agencijama iz Sarajeva, kojima su predstavljeni turistički proizvodi Palića i svi događaji koji ih očekuju na proleće i leto.

Tokom sajma, u restoranu Park Prinčeva u Sarajevu, organizovana je i svečana promocija destinacije Palić, gde je predstavnicima turističkih agencija i drugim gostima iz Sarajeva, uz vojvođanske tamburaše i vino novootvorene Vinarije Zvonko Bogdan, predstavljeno šta je sve novo i zanimljivo izgrađeno u protekle dve godine u turističkoj destinaciji Palić.

palić na sajmu u sarajevu

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 3303
Povezane teme

Park Palić

zvonko bogdan

vinarija Zvonko Bogdan

vino zvonko bogdan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.