Komentara: 21
Pregleda: 9715

Palić: poseta zadovoljavajuća, ali promet ispod proseka

06.05.2013. u 15:51h
Izvor: RTV Yueco
Prvomajski uranak na Paliću, po 123. put, uspešno je realizovan. Tokom prvog i drugog maja Palić je posetilo oko 40.000 ljudi, a organizatori kažu da je takva poseta na zadovoljavajućem nivou.
Palić: poseta zadovoljavajuća, ali promet ispod proseka

Za dane Uskrsa poseta je bila nešto manjeg intenziteta. Iako je posetilaca bilo, oni koji su nudili svoje usluge kažu da promet nikada nije bio gori. Prodaja je lošija čak za 40 odsto, za razliku od prošle godine, što samo govori o lošoj finansijskoj situaciji sugrađana.

Šetog maja na Paliću još uvek su vidljivi ostaci manifestacije koja je prethodila. Još uvek mogu da se sretnu šetači koji su ovaj poslednji praznični dan iskoristili da prošetaju Palićem. Takođe tu su i radnici koji lagano rasklapaju svoje štandove, ili skupljaju smeće koje su posetioci ostavili. Oni kojima su prvomajski praznici na Paliću dobra prilika za zaradu, kažu da su ove godine posebno nezadovoljni prodajom.

Počela je i demontaža Luna Parka, koji je na ovom mestu bio čitave dve nedelje, računajući i njegovu montažu. Ovaj Luna Park je prethodnih 30 godina boravio na Paliću, a po rečima vlasnika, i oni su ove godine osetili finansijsku krizu kod građana, što je direktno uticalo na njihov promet.

Tokom prvog i drugog maja Palić je posetilo oko 40.000 ljudi, a organizatori kažu da je takva poseta na zadovoljavajućem nivou. Po rečima ljudi iz „Park Palića” organizatora Prvomajskog uranka, uspešno je sproveden bogat program počevši od zanimljivosti u Zoo vrtu, velikog broja sportskih takmičenja, a u ponudi je bila i raznovrsna hrana i piće, dok vašarska ponuda suvenira, slatkiša, knjiga, igračaka takođe nije izostala.

U nastavku možete pogledati 6 povezanih foto-albuma

Izvor: RTV Yueco

Palić - 03. maj

Palić - 03. maj Palić - 03. maj Palić - 03. maj Palić - 03. maj Palić - 03. maj Palić - 03. maj Palić - 03. maj Palić - 03. maj
Pogledaj ostale fotografije

Proslava na Paliću - malo drugačije

Proslava na Paliću - malo drugačije Proslava na Paliću - malo drugačije Proslava na Paliću - malo drugačije Proslava na Paliću - malo drugačije Proslava na Paliću - malo drugačije Proslava na Paliću - malo drugačije Proslava na Paliću - malo drugačije Proslava na Paliću - malo drugačije
Pogledaj ostale fotografije

2. maj na Paliću

2. maj na Paliću 2. maj na Paliću 2. maj na Paliću 2. maj na Paliću 2. maj na Paliću 2. maj na Paliću 2. maj na Paliću 2. maj na Paliću
Pogledaj ostale fotografije

Proslava 1. maja na Paliću (Zoo vrt)

Proslava 1. maja na Paliću (Zoo vrt) Proslava 1. maja na Paliću (Zoo vrt) Proslava 1. maja na Paliću (Zoo vrt) Proslava 1. maja na Paliću (Zoo vrt) Proslava 1. maja na Paliću (Zoo vrt) Proslava 1. maja na Paliću (Zoo vrt) Proslava 1. maja na Paliću (Zoo vrt) Proslava 1. maja na Paliću (Zoo vrt)
Pogledaj ostale fotografije

Proslava 1. maja na Paliću (#2)

Proslava 1. maja na Paliću (#2) Proslava 1. maja na Paliću (#2) Proslava 1. maja na Paliću (#2) Proslava 1. maja na Paliću (#2) Proslava 1. maja na Paliću (#2) Proslava 1. maja na Paliću (#2) Proslava 1. maja na Paliću (#2) Proslava 1. maja na Paliću (#2)
Pogledaj ostale fotografije

Proslava 1. maja na Paliću (#1)

Proslava 1. maja na Paliću (#1) Proslava 1. maja na Paliću (#1) Proslava 1. maja na Paliću (#1) Proslava 1. maja na Paliću (#1) Proslava 1. maja na Paliću (#1) Proslava 1. maja na Paliću (#1) Proslava 1. maja na Paliću (#1) Proslava 1. maja na Paliću (#1)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 9715
Povezane teme

prvomajski praznici

Prvi maj Palić

Prvomajski uranak

prvi maj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.