Komentara: 2
Pregleda: 3347

Palić: izgradnja kanalizacije na Novosadskom putu

14.07.2011. u 15:24h
Palić: izgradnja kanalizacije na Novosadskom putu

Na Paliću je u toku izvođenje radova na izgradnji kanalizacione mreže u ulicama Novosadski put i Omladinski park. Radovi se izvode po projektu „Izgradnje trase kanalizacije južnog dela banjskog kompleksa Palić“ . Izgrađena kanalizaciona mreža biće dužine 446 matara. Izvođač radova je „DTD-VDP Severna Bačka“ iz Subotice. Ukupna vrednost radova je 7.684.468,00 din. Radovi teku prema dinamičkom planu radova, predviđeni rok završetka radova je 26.08.2011.godine.

U saopštenju Park Palića se dalje navodi:
Izgradnjom ovog dela kanalizacione mreže omogućićemo da kanalizaciju pored privatnih domaćinstava obezbedimo za objekte koji su u vlasništvu grada Subotice pre svega objekte na muškom štrandu, Hotel sport, Restoran Fontana. Ovaj vod je neophodan za dalje širenje kanalizacione mreže u vikend naselju. Izgradnja kanalizacije će rešiti problem otpadnih voda u ovom delu Palića i smanjiti difuzno zagađenje !

Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3347
Povezane teme

Park Palić

kanalizacija na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.