Komentara: 6
Pregleda: 4718

Pakistanac maltretirao Sirijca u Subotici zbog iznude

10.02.2014. u 17:29h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Subotička policija je postupajući po informaciji Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, da je na području Policijske uprave otet državljanin Sirije, u toku vikenda uhapsila jedno lice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznude i krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.
Pakistanac maltretirao Sirijca u Subotici zbog iznude

Po odobrenju nadležnog tužioca, zadržavanje do 48 sati određeno je pakistanskom državljaninu M. A. (1989).

Osumnjičeni se tereti da je državljanina Sirije i njegovog prijatelja, držao u kući M. M. U Subotici i fizički ih maltretirao, kako bi od rođaka oštećenog, danskog državljanina sirijskog porekla, iznudio što veću količinu novca.

Po naredbi Višeg suda u Subotici policijski službenici izvršili su pretres kuće koju koristi M. M. I u njoj pronašli oštećenog i još šest državljana Pakistana i Avganistana, koji ilegalno borave na području Republike Srbije i protiv kojih su podnete prekršajne prijave.

Nakon zadržavanja, M. A. Je predat u nadležnost Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, dok su protiv M. M. (1988) i B. R. (1983) , oboje iz Subotice, za koje se sumnja da su pomagali M. A., podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu, za krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, u redovnom postupku.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 4718
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.