Komentara: 0
Pregleda: 2155

Pajtić otvorio pogon u Tavankutu

10.04.2009. u 18:09h
Izvor: RTV Yueco
<p>Predsednik Izvr&scaron;nog veća AP Vojvodine Bojan Pajtić otvorio je novi proizvodni objekat preduzeća za proizvodnju i pakovanje voća i povrća "Golden garden" u Gornjem Tavankutu.</p>
Pajtić otvorio pogon u Tavankutu

Pogon je smešten na površini od 5000 kvadratnih metara i snabdeven je najsavremenijom opremom za pakovanje voća i povrća, po evropskim standardima. Kapacitet prerade voća i povrća je 15.000 tona godišnje, a celokupan obim proizvodnje je planiran za izvoz na tržište Nemačke, Češke i Holandije. Investiciona vrednost novog pogona iznosi 217 miliona dinara, a Izvršno veće Vojvodine je preko Pokrajinskog sekretarijata za nauku i tehnološki razvoj za realizaciju pogona izdvojilo 60 miliona dinara. Realizacijom ovog projekta zaposliće se novih 112 radnika direktno u proizvodnji i 400 radnika kroz razne vidove kooperacije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2155
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.