Komentara: 1
Pregleda: 2295

Ozelenjavanje parka u Aleksandrovu

10.04.2012. u 16:26h
Izvor: SuMedija
U toku je projekat rekultivacije i ozelenjavanja parka u Mosorskoj ulici u Aleksandrovu, koji realizuje JKP „Čistoća i zelenilo“. Radnici ovog preduzeća su tokom današnjeg dana zasadili 20 stablašica i 200 metara žive ograde
Ozelenjavanje parka u Aleksandrovu

- Još jesenas su počeli radovi u ovom parku, kada su naši radnici uklonili osušeno šiblje i sadnice i orezali postojeća stabla. U sklopu celog ovog projekta, koji realizujemo na 32 lokacije u gradu i okolini, odnosno na 42 hiljade kvadratnih metara, posadićemo 1.100 stablašica i više od 30 hiljada sadnica šiblja – rekla je Elizabeta Tumbas iz „Čistoće i zelenila“.

Predsednik Skupštine grada, Slavko Parać, naglasio je da je u Mesnoj zajednici Aleksadrovo minulih godina urađeno mnogo, naročito na asfaltiranju ulica.

- Ovo je dokaz da se radi i na drugim poljima koja omogućavaju normalan i kvalitetan život građanima ovog dela Subotice. Ovaj park je površine hiljadu kvadratnih metara i on će sada izgledati daleko lepše i atraktivnije, pa će ponovo postati mesto okupljanja, kako mlađih, tako i starijih stanovnika Aleksandrova, koji će svoje slobodno vreme provoditi ovde – dodaje Parać.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2295
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

aleksandrovo

ozelenjavanje parkova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.