Komentara: 1
Pregleda: 2959

Otvoreni dani u subotičkim školama

30.03.2019. u 13:24h
Izvor: Subotica.com
Tokom naredne sedmice vrata svojih obrazovnih ustanova otvoriće više škola u našem gradu. Učenici i njihovi roditelji imaće priliku da se upoznaju sa programom i mogućnostima sticanja obrazovanja u Gimnaziji, Hemijsko-tehnološkoj školi i za osnovce u Kizur Ištvanu.
Otvoreni dani u subotičkim školama

Budući gimnazijalci, odnosno oni koji žele da upišu neke od smerova u ovoj srednjoj školi, moći će to da učine u ponedeljak od 12 do 15 časova. Učenici i profesori Gimnazije "Svetozar Marković" pozivaju na upoznavanje i druženje, biće tu za vas da vam odgovore na sva pitanja i eventualno sugerišu smer u skladu sa vašim predispozicijama i interesovanjima.

Istoga dana, u ponedeljak, pod sloganom "Svaki roditelj želi najbolje za svoje dete, a najbolje počinje od obrazovanja" vrata otvara i Osnovna škola "Kizur Ištvan". Upoznajte učitelje, porazgovarajte sa školskim pedagogom i psihologom, saznajte sve o produženom boravku i zabavite se u školskoj kreativnoj radionici. Biće to prilika da na jednom mestu otkrijetešta OŠ "Kizur Ištvan" može da ponudi Vašem detetu i vama, kao roditelju budućeg prvaka. Druženje počinje u 17 časova.

Otvoreni dani u subotičkim školama

U utorak, 2. aprila, Hemijsko-tehnološka škola "Lazar Nešić" obeležava Dan škole i tom prilikom organizuje i Otvorena vrata, u vremenskom periodu od 9 do 18 časova. Pored svečanosti obeležavanja rođendana ustanove zaposleni i deca koja pohađaju ovu školu dočekaće buduće školske drugare.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2959
Povezane teme

hemijska škola

gimnazija subotica

otvoreni dan

Škola Kizur Ištvan

gimnazija svetozar marković

subotička gimnazija

OŠ Kizur Ištvan

hemijsko tehnološka škola

otvorena vrata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.