Komentara: 0
Pregleda: 2879

Otvoreni dan na Otvorenom univerzitetu

29.05.2011. u 19:46h
Izvor: RTV Yueco
Otvoreni dan na Otvorenom univerzitetu

Otvoreni univerzitet organizovao je još jedan “Otvoreni Dan” za sve građane koji su zainteresovani da se informišu o ponudi Centra za obrazovanje. Svi prisutni imali su jedinstvenu priliku upoznaju sa predavačima, informišu o načinu rada, da čuju utiske. Pored toga, mogli su i da se na licu mesta uvere u sposobnosti koje su polaznici stekli tokom pohađanja kursa.

Suzana Popadić, jedna je od više stotina polaznika različitih kurseva na Otvorenom univerzitetu. Sa obukom za maserku startovala je u septembru prošle, a završila je u januaru ove godine. Na današnjem Otvorenom danu prikaza je svoje znanje kroz masažu svih zainteresovanih posetilaca manifestacije i tako na najbolji način preporučila svima koji su zainteresovani da dođu i upišu neki od kurseva na Otvorenom univerzitetu.

Centar za obrazovanje Otvorenog univerziteta, promovišući koncept doživotnog učenja, nudi širok spektar obrazovnih sadržaja i oblika za korisnike iz različitih društvenih grupa. Ponuda Centra za obrazovanje Otvorenog univerziteta sastoji se od preko pedeset programa sistematizovanih u 5 programskih celina: Škola stranih jezika, Škola računara, Škola zanimanja, Škola lepote i Škola poslovnih veština.

Kako navode na Otvorenom univerzitetu dokaz kvaliteta je, pored velikog broja individualnih polaznika, i značajan broj obuka koje izvode za potrebe Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i za sve veći broj institucija i preduzeća u okruženju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2879
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

otvoreni dan

otvoreni dan na otvorenom univerzitetu

škola lepote

škola zanimanja

masaža

kursevi u subotici

kurs masaže

obuke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.