• Pregleda: 2572

Otvoreni dan na Otvorenom univerzitetu

Otvoreni dan na Otvorenom univerzitetu

Otvoreni univerzitet organizovao je još jedan “Otvoreni Dan” za sve građane koji su zainteresovani da se informišu o ponudi Centra za obrazovanje. Svi prisutni imali su jedinstvenu priliku upoznaju sa predavačima, informišu o načinu rada, da čuju utiske. Pored toga, mogli su i da se na licu mesta uvere u sposobnosti koje su polaznici stekli tokom pohađanja kursa.

Suzana Popadić, jedna je od više stotina polaznika različitih kurseva na Otvorenom univerzitetu. Sa obukom za maserku startovala je u septembru prošle, a završila je u januaru ove godine. Na današnjem Otvorenom danu prikaza je svoje znanje kroz masažu svih zainteresovanih posetilaca manifestacije i tako na najbolji način preporučila svima koji su zainteresovani da dođu i upišu neki od kurseva na Otvorenom univerzitetu.

Centar za obrazovanje Otvorenog univerziteta, promovišući koncept doživotnog učenja, nudi širok spektar obrazovnih sadržaja i oblika za korisnike iz različitih društvenih grupa. Ponuda Centra za obrazovanje Otvorenog univerziteta sastoji se od preko pedeset programa sistematizovanih u 5 programskih celina: Škola stranih jezika, Škola računara, Škola zanimanja, Škola lepote i Škola poslovnih veština.

Kako navode na Otvorenom univerzitetu dokaz kvaliteta je, pored velikog broja individualnih polaznika, i značajan broj obuka koje izvode za potrebe Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i za sve veći broj institucija i preduzeća u okruženju.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.